5 професійних порад щодо правильного вибору дивана

Придбання дивана - вельми істотна інвестиція, коли мова заходить про меблі. Диван служить не один рік, а тому важливо зробити правильний вибір, щоб не довелося шкодувати. Причому, при виборі дивана важливо все - від габаритів до кольору.

Протестувати перед покупкою

Середній диван має глибину сидіння не менше 60 см, що забезпечує достатньо місця для відпочинку людини з довгими ногами і дозволяє більш низькій людині зручно забратися з ногами. Але глибина сидіння змінюється, тому варто спробувати різні стилі, щоб забезпечити хорошу підтримку спини. Що стосується висоти сидіння, більшість моделей мають висоту від 45 до 50 см.

Взагалі, нема правильної або неправильної висоти, тому потрібно посидіти на дивані, перш ніж купувати його, щоб переконатися, що він підійде для всієї родини. Нарешті, варто перевірити його загальну ширину, виключаючи підлокітники. Хороші дивани ви зможете придбати  на https://divanson.com/divan-uglovoj-viktoriya-blyuz-ds3303.html, окрім стильного вигляду, комфорту, варто звернути увагу на матеріали виготовлення, завдяки їх бездоганній якості, такі меблі вам будуть служити дуже довго!

Вибрати хорошу раму

Обов’язково потрібно витратити стільки, скільки дозволяють фінанси, на якісну раму - це окупиться з лишком за роки використання дивана. Також варто звернути увагу на гарантію. Деякі виробники настільки впевнені в своїх товарах, що пропонують довічну гарантію. Міцна рама з твердої деревини є хорошим варіантом, і варто бути обережним щоб не купити диван з рамою із ДСП.

Дізнатися все про диванні подушки

Те, що знаходиться всередині дивана, так само важливе, як і те, що використовується зовні. Подушки з набиванням з пір’я дуже комфортні, але вони потребують регулярної зміні набивання, в той час як пінні або волокнисті наповнювачі можуть згладжуватися і втрачати свою форму з плином часу. Рекомендується вибирати поєднання пір’я і піни. Хороша комбінація - це подушки під спину, заповнені пір’ям, і подушки для сидіння, заповнені піною або волокном.

Оббивка

Якщо хтось хоче вибрати сміливу забарвлення або візерунок, варто враховувати, що колір оббивки матиме величезний вплив на інтер’єр кімнати. Тому потрібно ретельно звернути увагу, щоб оббивка відповідала загальному дизайну. Природні матеріали можуть вицвітати при сильному сонячному світлі, тому варто використовувати синтетичну тканину, якщо диван буде знаходитися поряд з вікном. Якщо вдома є собака або кішка, варто вибирати тканину, яку легко чистити.

Вимірювання

Варто згадати про рулетку і переконатися, що розміри дивана підійдуть під кімнату, а якщо бути точніше, під те місце, де буде стояти диван. Крім того, потрібно перевірити розміри будь-яких дверей і сходів, через які диван будуть проносити при доставці. Якщо виявиться, що диван не проходить у двері, варто вибрати модель із знімною спинкою, зі знімними ніжками або навіть модульну конструкцію, яку доставлять секціями.