Основні критерії вибору клінінгової компанії

Запрошуючи фахівців з прибирання житла чи офісу, ми хочемо отримати якісні послуги за розумні гроші. Щоб очікування виправдалися на всі 100%, потрібно знати, на що звертати увагу при виборі клінінгової компанії і які проблеми можуть ховатися за дивно низькими цінами.

Що необхідно врахувати при виборі компанії, щоб не змарнувати свої гроші і час? Скористайтесь послугою уборка офисов Киев від клінінгової компанії “ЧИСТЫЙ ДОМ SV”, у цьому випадку ви на всі 100% можете бути впевнені у бездоганній якості виконаної роботи!

А нижче ми перелічимо основні моменти, від яких варто відштовхуватися під час вибору виконавця для прибирання вашої домівки чи офісу.

Фактор солідності

Клінінгові послуги в даний час пропонує безліч компаній. Звертайте увагу в першу чергу на ті, у яких є свій офіс (чистий офіс!), Красиво оформлений і добре наповнений сайт, значимий термін роботи на ринку послуг.

Компанія, що достойно зарекомендувала себе завжди буде піклуватися про імідж і репутацію!

Рекомендації

Хороших фахівців передають «з рук в руки», ділячись контактами з друзями і близькими. Дізнатися враження знайомої людини про роботу конкретної фірми - завжди цінно, адже вона точно завжди каже правду!

Якщо такої можливості немає - ознайомтеся з відгуками про рівень послуг, що надаються на сайті компанії.

Устаткування

Не соромтеся уточнити у менеджера, за допомогою якого устаткування виконується прибирання: побутові пилососи тут недоречні! Дізнайтеся, миючі та чистячі засоби яких виробників використовуються, і чи є на них сертифікати. Солідна компанія зазвичай закуповує продукцію у одних і тих же постачальників, і використовує 2-3 перевірених марки «хімії».

Персонал

У хорошій компанії всі співробітники проходять обов’язкове навчання: чим ширші їх професійні знання, тим кращий результат отримає клієнт. При роботі прибиральникам видається фірмовий спецодяг, все необхідне обладнання і засоби по догляду за різними поверхнями.

Різноманітність послуг

Велика компанія пропонує широкий спектр послуг - від підтримуючого до генерального прибирання, від хімчистки до миття фасадів з використанням промислових альпіністів, від догляду за прибудинковою територією до очищення дахів від снігу та його подальшого вивезення. Зрозуміло, набагато вигідніше доручити всі необхідні дії одній компанії, ніж кільком різним службам.

Ціни на послуги

З доступних пропозицій вибирайте середню вартість послуг. Зниження ціни повинна вас насторожити (але тільки не в тому випадку, якщо мова йде про акційні знижки!), Занадто завищена - часто не виправдана і накручується за бренд. Дізнайтеся, як проводиться ціноутворення, які бонуси отримує постійний клієнт.

Що може ховатися за низькою ціною на послуги

- Використання дешевих побутових, а не професійних миючих засобів. Якісне прибирання вони не забезпечать однозначно!

- Застосування низькоефективного обладнання - наприклад звичайних миючих пилососів замість спеціально призначених для клінінгових послуг, швабр і ганчірок - замість пароочищувачів і т.п.

- Некваліфікований персонал. Залучення осіб, які не мають громадянства і прописки, погано знають мову, володіють шкідливими звичками, не мають досвіду роботи в сфері клінінгу, використовують таку діяльність як тимчасового підробітку.