Окуляри з кольоровими лінзами: що потрібно знати, вибираючи яскравий аксесуар

При купівлі сонцезахисних окулярів ми часто звертаємо увагу на колір лінз, щоб обрана модель гармонійно вписувалася в імідж. Виявляється, забарвлення впливає не тільки на зовнішній вигляд аксесуара, але і на його сонцезахисні властивості.

У цій статті ми розповімо про особливості кожного кольору, а також про те, як правильно вибрати окуляри, щоб захистити очі від сонця. А відвідавши інтернет-магазин https://ochki-opt.com.ua ви зможете придбати якісні брендові окуляри по вигідним оптовим цінам.

Сірий

Сірі лінзи забезпечують хорошу передачу кольору і не пропускають сонячні промені. Круглі окуляри з такими лінзами стануть вдалим вибором для автолюбителів і не тільки.

Коричневий

Лінзи теплих коричневих відтінків вважаються хорошим варіантом для похмурих днів. Вони запобігають негативному впливу яскравого сонця і зберігають природну контрастність.

Фіолетовий

Аксесуар з фіолетовими лінзами допоможе змінити імідж, а також захистить очі від сонця і перевтоми. Така оригінальна модель стане колоритним доповненням до вашого образу!

Чорний

Окуляри з чорними лінзами - незмінна класика. Вони універсальні і при цьому добре оберігають очі від сонячного світла. Чорні лінзи не спотворюють сприйняття кольорів і максимально реалістично відображають навколишній світ.

Синій

Окуляри з синіми лінзами не завжди гарантують 100% захист від сонця. Але багато різноманітних відтінків (від небесно-блакитного до глибокого кобальтового) дозволяють експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

Зелений

Лінзи такого кольору чудово підійдуть для літніх сонячних днів. Вони збільшують контрастність і дозволяють бачити предмети більш чітко. Окуляри із зеленою монолінзою дозволяють вам виглядати сміливо і незвично.

Червоний

Лінзи червоних відтінків практично не захищають очі від сонячних променів. Але вони можуть стати незвичайним доповненням вашого іміджу в дні, коли сонце не світить яскраво. Така модель - відмінний вибір для тих, хто вирішив виділитися з натовпу!

Рожевий

Окуляри з рожевими лінзами, як і з червоними, мають низький рівень затемнення, тому практично не оберігають очі від яскравих променів. Їх доречно носити в похмуру погоду або в період неяскравого сонця, наприклад, навесні або восени.

Помаранчевий

Окуляри з помаранчевими лінзами зменшують напруження зорових рецепторів і збільшують контрастність. Але, як правило, вони все ж спотворюють кольору.

Жовтий

Окуляри з жовтим забарвленням лінз покращують контрастність бачення, тому чудово підійдуть для туманною або хмарної погоди. Вони також не повністю захищають від сонця.