Створено перший у світі зовнішній акумулятор на основі графену

З появою стандарту USB Type-C у всіх виробників електроніки з'явилася можливість реалізувати підтримку технології швидкої зарядки, яка дозволяє домогтися максимальної швидкості підзарядки акумулятора. Крім того, не так давно були створені перші батареї з графена, які мають підвищену ємністю в порівнянні з класичними рішеннями.

Нещодавно відбувся анонс революційної портативної батареї Apollo від компанії Elecjet, яка складається з нового матеріалу. Цей акумулятор Apollo має ємність 6000 мАг, а час його зарядки з 0 до 100% становить всього 20 хвилин. Саме за такий період часу він заражається від адаптера живлення, який входить в комплект поставки. До речі, на сайті nitecore-ua.com можна придбати акумулятори nitecore з вбудованою інтелектуальною платою, які мають високі показники екологічності і продуктивності.

Унікальний в своєму роді портативний акумулятор для підзарядки різної електроніки був створений компанією Elecjet, а його основою виступає інноваційний матеріал під назвою графен. Вага всього виробу - 210 грамів.

Крім того, акумуляторна батарея Elecjet Apollo може похвалитися підтримкою різних стандартів швидкої зарядки, включаючи Quick Charge 3.0. Її струм може мати максимальну потужність 40 Вт, завдяки чому від неї можна заряджати будь-які ноутбуки з роз’ємом USB Type-C, включаючи всі останні моделі MacBook Pro.

Виробник заявляє, що його новий революційний акумулятор повністю сумісний з усіма ноутбуками від компаній Lenovo, Hewlett-Packard, Xiaomi, Apple і Dell. На корпусі Apollo знаходиться невеликий світлодіодний екран, який показує рівень заряду батареї з точністю до відсотка. Компанія Elecjet реалізувала в своєму новому продукті відразу три роз’єми - один USB-A з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0, один USB-A (5V / 2.4A) і один повноцінний USB Type-C, від якого можна заряджати будь-які ноутбуки , планшети і смартфони. Крім того, саме через нього заражається і сам акумулятор.

Зараз цей приголомшливий портативний акумулятор можна купити на майданчику зі збору коштів Kickstarter. Компанія Elecjet обіцяє, що перші покупці зможуть отримати графенових переносну батарею в свої руки вже восени 2018 року. Прямо зараз всі охочі можуть придбати її за $ 59, тоді як потім, коли вона вже буде перебувати у вільному продажі, її цінник можна зрости в два рази.