5 способів дізнатися, яка у людини енергетика

Можливо, з вами таке бувало, що, перебуваючи поруч з людиною, якої не дуже добре знаєте, відчували себе приємно і тепло. На протилежному полюсі знаходяться ті, хто дають вам відчуття неспокою, створюють навколо себе напруженість. Такі стани, які ви сприймаєте, не є випадковими. Вони засновані на емоційній енергетиці, яка виходить від кожної людини.

Але виявити тип енергетики людини не завжди легко. Іноді потрібно бути уважними до деталей, щоб розшифрувати реальну емоційну енергію людини.

А ось посилання как восстановить энергетику, де ви дізнаєтесь, як підвищити власний життєвий тонус, навчитися відхиляти від себе різний негатив, очищати від нього своє біополе. Також на сайті sanotskyi.com ви знайдети дієві способи підвищення власної енергетики.

Навіщо потрібно знати, яка енергетика людини? Перш за все, емоційна енергія необхідна в стосунках. Вам буде набагато легше будувати правильні стосунки, якщо будете відчувати енергетику, що йде від вашого партнера. Це також допоможе краще зрозуміти друзів, колег, ділових партнерів або співробітників.

Важливо пам’ятати, що вам не потрібно покладатися на те, що люди говорять. Вони часто намагаються приховати свої справжні емоції, кажучи протилежне тому, що вони відчувають. Наприклад, депресивні люди можуть сказати, що вони відчувають себе прекрасно, але реальність діаметрально протилежна.

Ось п’ять способів дізнатися, яка енергетика йде від людини:

Проаналізуйте стан, який ви відчуваєте в присутності іншої людини

Чи відчуваєте ви себе спокійним і умиротвореним в присутності певної людини? Чи легко вам бути поруч з цією людиною або ви відчуваєте себе так, як ніби у вас камінь на плечах, коли ви зустрічаєтеся? Ви повинні звернути увагу на тип її харизми. Не забувайте, що деякі люди можуть бути дуже харизматичними, але повністю позбавленими емоцій і щирих почуттів.

Навчіться розуміти погляд

Мудрий вислів попереджає нас, що очі ніколи не брешуть, тому що вони є «дзеркалом душі». Те, як людина дивиться на вас, може вказувати на її справжній емоційний стан, а також на її справжні наміри або бажання. Ви можете відчути її емоційну енергетику, ретельно проаналізувавши те, як вона дивиться.

Спробуйте відчути дотик

Як ви себе почуваєте, коли до вас торкається близька людина? Ласка коханої людини, батька або дитини зазвичай викликає приємне відчуття тепла і благополуччя. Але коли ви потискуєте руку малознайомій людині, складніше зрозуміти свої відчуття.

Якщо рукостискання занадто сильне, людина може бути авторитарною або напруженою. Якщо рукостискання слабке, а рука холодна, це може говорити про занепокоєння людини, що стоїть перед вами. Зверніть увагу на ці деталі, і вам буде набагато легше виявити справжню емоційну енергетику людини.

Слухайте тональність голосу

Тон голосу - ще один надзвичайно важливий показник, який допоможе вам розшифрувати емоційний енергетику людини. Проаналізуйте, як вона розмовляє, швидкість, з якою вимовляються слова, тон, який вона використовує, і спробуйте виявити вібрації в голосі. Емоції легше зрозуміти не по тому, що говорить людина, але по тому, як вона каже.

Синтезує всю інформацію

Використовуйте всі ці підказки, які відкривають емоційну енергетику того, хто стоїть перед вами. Коли ви звертаєте увагу на деталі, ви можете дізнатися більше, ніж могли собі уявити. Ви зможете дізнатися справжні почуття і наміри людей. Ви не тільки поліпшите свої відносини зі своїми близькими, але і зможете легко ідентифікувати людей, яких потрібно уникати.