Як вибрати безпечний для здоров’я салон краси

У наше століття швидкості і технологій жінкам, особливо працюючим, просто необхідно мати місце для відпочинку і релаксації. Таким місцем, безсумнівно, повинен стати салон краси. А ось як його вибрати і на що при цьому слід звернути увагу - спробуємо підказати.

При відвідуванні перукарень та салонів, що надають косметичні, косметологічні послуги, клієнти повинні звертати увагу на наступне: в чоловічому і жіночому залах раковини для миття рук перукарів і миття голови відвідувачів повинні бути обладнані окремо. У косметичних, манікюрних і педикюрних кабінетах повинні стояти бактерицидні ультрафіолетові опромінювачі закритого типу

Експерти порекомендували звертати увагу на те, що для обслуговування повинна використовуватися білизна одноразового застосування (рушники, серветки, простирадла та інше). До речі, вигідно купити одноразове простирадло в Києві пропонує виробник продукції для салонів краси “RIO”. А якщо ви бажаєте детальніше ознайомитись з пропонованим асортиментом, за адресою Магнітогорська 1Б знаходиться шоурум “RIO”.

Самі працівники салонів, за словами експерта, також повинні дотримуватися таких правил особистої гігієни:

- перед початком і після закінчення обслуговування клієнта ретельно мити руки милом;

- в косметичних кабінетах для обробки рук застосовувати шкірні антисептики, працювати в захисних масках, екранах, одноразових гумових, латексних рукавичках;

-здійснювати фарбування волосся в рукавичках;

-не палити і не приймати їжу на робочих місцях;

-працювати в спеціальному одязі.

Подивіться прайс і ціни на послуги. Якщо ви дійсно хочете користуватися послугами професіоналів, про економію забудьте! У хороших салонів краси високі ціни, але при цьому постійним клієнтам, як правило, видаються дисконтні картки, а також проводяться всілякі акції. Взагалі, краще вибирати заклад, де надається весь спектр потрібних Вам послуг, а не кілька різних центрів. Адже в більшості салонів використовують накопичувальну систему знижок, і чим більше послуг вам нададуть в одному місці, тим більшу знижку зможете отримати. Крім того, багато підприємств красивого бізнесу пропонують і суттєві знижки на відвідування в денний час, або в ранкові години.

Розташування, звичайно, теж важливий фактор. Салон повинен знаходитися або недалеко від будинку, або поруч з офісом, або по дорозі на роботу. Якщо ви пересуваєтеся на автомобілі, то необхідно, щоб на території салону краси була безкоштовна стоянка з відеоспостереженням.

У хороших салонах є індивідуальні шафки для зберігання верхнього одягу і цінних речей, а для працюючих жінок можуть надати можливість змінити діловий костюм на спеціальний одяг для відпочинку.

Якщо Ви прийшли в салон краси, то повинні бути впевнені, що він не поступається кращим косметологічних салонах ні за асортиментом послуг, що надаються, ні по використанню найбільш інноваційних технологій, ні по кваліфікації і професійного статусу лікарів. В центрі не повинні використовувати сумнівні методики і дешеві аналоги.

Також пам’ятайте, що в солідних закладах не економлять на спрощенні технологічних процесів, не шкодують часу і коштів на навчання та підвищення кваліфікації персоналу і не вважають зайвим прислухатися до думки авторитетних зарубіжних колег. Фахівці, прийняті на роботу в такі центри краси, проходять строгий кастинг, одним з критеріїв якого є наявність міжнародних дипломів.