Король мультитулів: 3-кілограмовий швейцарський ніж з 87 інструментів

Швейцарський ніж завжди вважався зразковим інструментом. Цього разу творці перевершили себе, створивши інструмент, який хоча і поміститься в кишені, стане солідною ношею для непідготовленої людини. Натомість мультитул запропонує задовольнити потреби майстра майже в сотні інструментів.

Універсальні інструменти бувають дуже різними. Одні виробники прагнуть зробити їх як можна більш компактними, інші - вкласти в них як можна більше функцій, треті намагаються поєднувати обидві цих основоположних якостей, які характеризують мультитули. А якщо ви придбаєте ось таку чудову річ, то отримаєте пожиттєву гарантію якості, туристичний ніж VICTORINOX CAMPER гідно оцінили тисячі прихильників активного способу життя з усього світу!

І ось, зовсім недавно, користувачі популярного срціального сервісу Reddit звернули увагу на досить незвичайний швейцарський ніж, який називається «Wenger 16999 Swiss Army Knife Giant». Варто зазначити, що за такою довгою назвою ховається такий же великий універсальний інструмент.


Мультитул Wenger Swiss Army Knife Giant набагато масивніший переважної більшості складаних ножів і універсальних інструментів. Більш того, важить гаджет зовсім немало - цілих три кілограми! Непогане навантаження для кишені, чи не так? Однак, варто дізнатися, скільки інструментів вдалося запхати творцям в це чудо, як тут же розумієш, що вийшло дуже непогано.

Що ж стосується функціоналу, то в Swiss Army Knife Giant буде важко не знайти інструмент, який міг би бути в мультитулах. Тут є буквально все! Не виключено, що деякі з наявних пристосувань не відомі навіть досвідченому користувачеві подібних штучок. Тут і численні варіанти лез ножа, і повний набір викруток, і ключі, і манікюрні приналежності. Є навіть невеликий світлодіодний ліхтарик. Всього в набір входить 87 інструментів, які можуть виконати 141 функцію.

Цей незвичайний мультитул має виключно позитивні відгуки, в яких більшість користувачів не змогли утриматися від жартів з приводу надмірної функціональності кишенькового набору. Так, один з щасливих володарів пожартував, що коли в перший раз взяв цей швейцарський ніж в руки, той поцікавився у нього, де знаходиться Сара Коннор, героїня фантастичного фільму Джеймса Кемерона, за якою полював робот-вбивця термінатор.