Спальні психотипи: що може розповісти ліжко про свого власника

Ви коли-небудь замислювалися про те, де ви проводите мало не третину свого часу? І якщо ви відразу подумали про ліжка, то це на 100 відсотків вірна відповідь. З огляду на ту кількість часу, який ми проводимо в своїй спальні, необхідно ретельно вибирати всі аспекти цієї кімнати, і найважливіше в ній, звичайно ж, ліжко.

Спальня повинна бути окремим і навіть суто особистим місцем, де можна відпочити і розслабитися, ліжко - зручним, постільна білизна - якісною. Звичайно, у кожного є свої переваги, коли справа доходить до розміру ліжка. Хочете - вірте, хочете - ні, але навіть серед дорослих людей є ті, хто вважає за краще спати на односпальних ліжках, але є і такі, яким і в двоспальному ліжку буде мало місця. Для повного комфорту їм потрібно королівське ложе.

У більшості спалень саме ліжко є фокусом кімнати. Стиль, який ми вибираємо для свого ліжка, колірна гамма постільних речей - все це є визначальним фактором декоративного сприйняття всієї спальні. І вибираючи постільну білизну важливо враховувати загальний декор кімнати. Крім цього не варто забувати, звичайно ж, і про якість. Постільна білизна з натуральних тканин - кращий варіант для здорового сну. Вибираючи черговий комплект, не варто купувати найдорожчий, наївно вважаючи, що він буде кращим. Варто зважити всі - термін служби комплекту, трудомісткість догляду, його практичність.

Що може розповісти ліжко про його власника

Двоспальне ліжко в стриманих тонах - вибір сімейних пар, які цінують комфорт і практичність. Ліжко з балдахіном або ліжко з прозорим навісом вибирають ті, хто любить проводити багато часу в ліжку. Сніданок, чаювання, серфінг по мережі - вибираючи ліжко з балдахіном, люди готові проводити там більшу частину свого життя. Це їх зона комфорту!

Низьке дерев’яне ліжко та постільна білизна стандартної колірної гами (біле, бежеве і т.п.) - вибір прагматиків. О ось м’ягкі стінові панелі для спальні обирають люди які цінують комфорт, функціональність і вишукану естетику.

Односпальне ліжко, що очевидно, вибирають самотні або глибоко релігійні люди. У разі якщо у власника такого місця для сну є пара, то він навіть в цьому випадку залишається самотнім або наодинці зі своєю вірою.

Велике квадратне ложе - вибір вольових людей, часто - політиків. А ось круглі місця для сну і нестандартне постільна білизна, навпаки, вказують на багатий внутрішній світ і творчу натуру свого власника.

М’яке узголів’я ліжка вибирають люди, які прагнуть до знань. Читання в ліжку - їхнє улюблене заняття. Велика кількість подушок - вибір делікатних людей, філософів, а також схильних до незапланованих змін людей.

Підсумувавши вишенаписанное, варто відзначити, що не існує правильних або неправильних дизайнів ліжка. Кожна людина вибирає свою ліжко. Єдине, що потрібно пам’ятати, облаштовуючи місце для сну, це ваш комфорт. Ліжко має бути зручним, а постільна білизна - якісним. Здоровий сон можливий тільки в комфортних умовах.