Переваги вивчення англійської мови за кордоном

У сучасному світі знання англійської мови є таким же необхідним навиком, як уміння писати або читати. Вільне володіння англійською мовою - одна з головних гарантій майбутнього успіху. Саме тому вивчати її починають з самого раннього віку.

Бажаєте досконало вивчити англійську мову? Записуйтесь тут https://theacademicadvisor.com.ua/course/general-ielts/ на курси підготовки до міжнародного екзамену IELTS, що проводять досвідчені сертифіковані викладачі компанії “The Academic Advisor”.

Сьогодні в кожній школі та університеті є уроки іноземної мови, в кожному місті - великий вибір мовних курсів та приватних репетиторів, проте не дивлячись на все це різноманіття, часом здається, що простіше вивчити вищу математику, ніж заговорити англійською. 

Чому вивчення англійської мови в Україні не приносить бажаного результату?

- Вивчення англійської мови в Україні може розтягнутися на роки. Програма навчання мовних курсів побудована таким чином, що за триместр учень проходить тільки один рівень;

- Навчання проходить у формі стандартних занять за підручниками, не викликаючи у студента додатковий інтерес. Вивчення мови асоціюється з чимось дуже складним і нудним;

- Низька мотивація студентів. Більшість учнів не розуміє практичної цінності мови і не знаходить його застосування в реальному житті;

- Вивчення мови в своїй країні ніколи не є головною метою студента. Увага учня розсіяна багатьма іншими напрямами, серед яких англійська є тільки одним з предметів.

- Неможливість подолати страх спілкування англійською. Більшість учнів настільки боїться зробити помилку розмовляючи на іноземній мові, що вважає за краще зовсім не говорити.

Переваги вивчення англійської мови за кордоном

- Повне занурення в мовне середовище. У вас немає часу на страх і сором. Ви змушені або говорити англійською мовою, або просто залишитися незрозумілим.

- Зовсім інший підхід до навчання. Мовні школи за кордоном орієнтовані на досягнення швидкого результату: за місяць ви позбудетеся від усіх внутрішніх страхів, розширите словниковий запас і зможете спілкуватися іноземною мовою, через півроку - зможете брати участь в дискусіях і підтримувати розмови на професійні теми, а за рік - вивчите англійську мову практично досконало.

- За кордоном програма навчання побудована таким чином, щоб викликати у студентів максимальний інтерес, мотивуючи їх використовувати мову в повсякденному житті.

- Вивчаючи іноземну мову за кордоном, всі ваші сили і енергія сконцентровані на досягнення тільки цієї мети. Додайте щоденне спілкування англійською з іншими студентами і викладачами, і ви зрозумієте, чому результат не змусить себе довго чекати.

- Коли ви вивчаєте іноземну мову за кордоном, ви розумієте, що у вас обмежений час і ресурси, тому прикладаєте набагато більше зусиль, щоб отримати максимальний результат від навчання.

- І найголовніше - тільки перебуваючи за кордоном, здійснюючи покупки де-небудь в супермаркеті, ви зрозумієте, що говорите англійською з носіями мови, і вони вас розуміють. Це і буде справжнім прогресом, який назавжди позбавить вас від страхів, пов’язаних зі спілкуванням іноземною мовою.