5 секретів замовлення курсової роботи

Чому багато студентів стикаються з проблемами при замовленні курсових і дипломних робіт, стають жертвами шарлатанів і недобросовісних авторів? Тому що вони не дотримуються простих правил, які допоможуть замовити якісну роботу, захистити її на високу оцінку і при цьому заощадити.

На основі багаторічного досвіду експерти розкривають 5 секретів, як правильно замовити курсову або дипломну роботу і убезпечити себе від можливих проблем.

Відгуки

Відгуки - найголовніше правило при виборі фірми або приватного автора. У наш час виконанням курсових і дипломних робіт займаються багато. Але не грає ролі, агентство це або приватний автор, в першу чергу потрібно звертати увагу на відгуки. Деякі недобросовісні виконавці займаються написанням робіт за принципом: назбирати максимальну кількість замовлень по всіх можливих предметів, а коли накопичуються негативні відгуки і зауваження, просто змінюється назва і діяльність триває в тому ж дусі. Окремі виконавці володіють одночасно 5-10 різними сайтами і назвами. З якою метою це потрібно, можна собі уявити.

Відгуки про фірму або окремого автора на замовлення курсової повинні легко перевірятися. Відгуки можуть бути розміщені від імені реальних користувачів, зняті на відео і т.д. До речі, добре відзиваються про сервіс VBAZE, а тут https://vbaze.com.ua/ru/new-order-kursovaya-rabota можна безпосередньо на сайті замовити написання роботи.

Чіткі вимоги

Чіткі вимоги - до замовлення курсової роботи необхідно дуже чітко і детально викласти всі вимоги до замовлення: зміст, оформлення, роки аналізу, програму практики (для звіту по практиці), вимоги до списку джерел та інші. Так як у більшості виконавців, що пропонують виконання на замовлення дипломних і курсових робіт безкоштовна доробка зауважень викладача тільки в рамках первинних вимог. Якщо вимоги після написання курсової зміняться, можуть попросити доплатити.

Також радимо попросити приблизний план по курсовій або диплому для затвердження у керівника, зразкову опис змісту глав роботи, списку джерел. За цією інформацією можна буде судити про кваліфікацію автора.

Стиль спілкування

Стиль спілкування - хамство, відмова відповідати на питання, некомпетентність - привід змінити виконавця. Адже після отримання оплати спілкуватися з вами краще не стануть. Скоріше навпаки.

Часткова оплата

Часткова оплата - не варто оплачувати курсову цілком, так як гроші повернути в разі проблем практично нереально. Таким чином ви хоча б захиститеся від ще більших збитків.

Перевірка роботи

Перевірка роботи - навіть якщо ви слабо розбираєтеся в дисципліні, ви можете хоча б перевірити роботу через сайт антиплагіату, щоб виключити наявність таких же робіт в інтернеті. Краще зробити це до оплати повної вартості курсової.

Якщо ви знайшли в курсовій уривки законодавчих актів, навчальних посібників, опублікованих в інтернеті статей, то це нормально. Однак якщо ваша робота повністю дублює курсову з сайту безкоштовних рефератів, то це погано. Якщо в роботі не обговорювалося конкретний показник по унікальності, це все одно не привід копіювати її з інтернету. Тим більше, для цього не потрібно замовляти курсову роботу, скопіювати можна самостійно і безкоштовно.

Бонусні поради з правильного замовлення курсової роботи для тих, хто дочитав до цього місця:

- Договір не дає ніяких гарантій в разі неякісної роботи. Як правило, в договорі прописані послуги, типу «підбір матеріалу», «допомога у виконанні роботи» і т.д. Відповідно з таким формулюванням, якщо виконавець навіть завантажить курсову з інтернету, віддалено схожу на вашу тему, за договором його послуги будуть вважатися наданими. Відгуки та відповідальність виконавця мають набагато більше значення, ніж те, що написано в договорі.

- Не грає ролі, де замовити роботу - у агентства або приватного автора. Все одно виконувати вашу роботу буде одна конкретна людина. Хороший приватний автор візьме за свої послуги на рівні агентства, а то і дорожче, але в разі проблем, знайти його і змусити виправити роботу буде непросто.

- Якщо вартість роботи значно нижче середньої по ринку (виключаючи, що автор - ваш родич або знайомий), то варто задуматися. Хороша робота дешевою бути не може - ніхто не буде за невелику ціну сидіти годинами в бібліотеці, вивчати вашу тему, вивіряти оформлення за стандартом. Швидше за все це буде варіація аналогічної роботи з інтернету. З іншого боку, і висока вартість курсової роботи не означає, що вона буде якісна. У будь-якому випадку потрібно дотримуватися зазначені в цій статті правила.