Звук, який чуєш тільки ти - персональна аудіосистема від Akoustic Arts

Майбутнє настає вже сьогодні: компанія Akoustic Arts розробила вузькоспрямований динамік. Тепер не потрібно використовувати навушники, коли необхідно послухати аудіоінформацію, не потривоживши оточуючих.

Всім істинним шанувальникам якісного автозвуку хочеться порадити акустичні подіуми в loudness.com.ua, саме завдяки таким конструкціям ви зможете на всі 100% насолоджуватись улюбленою музикою!

Глобальних причин для використання навушників дві: залишитися з аудіоінформацією наодинці, і не заважати іншим. Ситуацій ж, в яких це доводиться робити, багато: в метро, ​​на роботі, вдома, в спортзалі, в літаку і так далі. І в деяких з них, як може здатися, що крім як з навушниками, і бути не може. Але в компанії Akoustic Arts на питання персонального прийому звуку подивилися по-новому. Її фахівці створили вузькоспрямований динамік з короткою назвою A.

Звук, що передається ним, по своїй фізичній природі відрізняється від звичайного. Новинка не має класичного пристрою аудіоколонок з рухомою магнітною котушкою і мембраною. Якщо спробувати описати принцип роботи динаміка A, то в дуже спрощеній формі це ультразвуковий пучок, який по ходу свого поширення перетворюється в чутний звук. Реалізований потоком принцип самомодуляціі забезпечує суворе вузьке спрямування звуку, яке можна змінювати, подібно променю ліхтарика або лазеру.

У реальному житті це дає можливість прослуховувати аудіо персонально, не заважаючи оточуючим і не використовуючи при цьому навушники, а таких ситуацій маса. Наприклад, коли поруч з вами в кімнаті спить дитина або коли вам хочеться подивитися телевізор, а вашій дружині або чоловікові - почитати книгу в тиші. Уявіть динамік A в якості аудіогіда в музеї поруч з кожним експонатом. Туристам більше не доведеться носити з собою незграбні і некомфортні нинішні версії - і без корисної інформації вони теж не залишаться.

Зарубіжні колеги, яким пощастило познайомитися з прототипами A, відгукуються про нього надзвичайно позитивно. Але ніхто з них не розповів про зону дії звукового пучка і як можливі перешкоди впливають на передане аудіо. Виробник про це також промовчав.

Вартість новинки варіюється в залежності від моделі - від $ 240 до $ 595. Виробництво вузько динаміків починається в жовтні, перші поставки намічені на грудень.