7 порад щодо вдалої організації кейтерінгу на весілля

Весілля, корпоратив, ювілей, виставка - сьогодні жоден захід не обходиться без насиченого застілля. Але погодьтеся, що виникаюча при організації святкового банкету суєта планування меню, приготування страв, сервірування та організації розсадження гостей може добряче попсувати нерви. І це, безумовно, позначиться на проведенні свята.

Кейтрінгова копанія The Catering швидко, якісно, оригінально і без зайвих переплат організує в Києві фуршет, банкет, каву-бейк і інше корпоративне чи сімейне свято. Тільки найсмачніші, найсвіжіші страви і напої, бездоганний сервіс, індивідуальний креативний підхід зі скрупульозним урахуванням побажань кожного клієнта.

Як же звільнити себе від цього «головного болю»? Замовити виїзний кейтерінг! А перш ніж звернутися за цим до компанії, вам варто дізнатися, про що не варто забувати при організації виїзного фуршету.

Що потрібно знати і враховувати для економії часу, весільного бюджету і нервів?

1. Якщо ви вибираєте для свого весілля кейтеринг, варто заздалегідь зайнятися пошуком і вибором компанії, що надає саме цей сервіс. Адже на організацію такого масштабного заходу, як весілля, може знадобитися навіть місяць, а завчасне бронювання істотно знизить організаційні ризики.

2. При виборі компанії обов’язково звертайте увагу на досвід роботи кухарів, відгуки інших замовників, а також на забезпечення, яке вони мають у своєму розпорядженні: обладнання, холодильники, місце для санітарної обробки, інвентар для оформлення столів і сервіровки. Також не забудьте особисто подивитися ліцензію компанії і іншу документацію, що підтверджує, що фірма працює легально і дотримується всіх санітарних норм.

3. Уточніть, чи пропонує сервіс попередню дегустацію, чи відповідає персонал не тільки за підбір меню та приготування страв, а й за доставку, обслуговування та прибирання. А також чи готує компанія солодкий стіл і весільний торт, так як замовляти все в одному місці виходить набагато дешевше.

4. Природно, істотний плюс кейтерингу - це різноманітність меню. Але для того, щоб визначитися з правильним вибором страв, варто зупинитися на одному або декількох видах обслуговування: чи буде у вас на весіллі фуршет або шведський стіл (наприклад, під час збору гостей або щоб розважити запрошених, коли молодята будуть на весільній фотосесії), торжество якого формату ви плануєте - пікнік чи банкет, чи потрібен вам кава-брейк або кенді-бар?

5. Важливо, щоб на весіллі хтось координував роботу співробітників кейтерингу та стежив за подачею страв. Кращий варіант, коли ці функції виконує той менеджер, з яким ви обговорювали всі деталі. Якщо така послуга не передбачена, вам потрібно заздалегідь подбати про пошук такого фахівця, щоб не займатися самостійно організаційними питаннями в святковий день.

6. Також варто завчасно дізнатися, скільки людей буде обслуговувати ваше свято. Подумайте, чи буде цього достатньо, а також уточніть форму, в яку будуть одягнені офіціанти, щоб вона відповідала стилю вашого свята.

7. Мінімум за тиждень повторно обговоріть з компанією всі деталі і суму, щоб уникнути неприємних сюрпризів у кінцевому рахунку, наприклад, таких як вартість оренди столів, скатертин, серветок або інших незапланованих витрат.