Як вибрати дитяче демісезонне взуття

Підбирати дитині взуття на міжсезоння, весну і осінь, завдання не найпростіше. Але цілком здійсненне: необхідно лише, щоб такі черевики або чобітки були зручними, легкими, в міру теплими, непромокальними, досить недорогими і, звичайно ж, симпатичними зовні

Яке буває демісезонне взуття

В даний час виробники сучасної демісезонного взуття натуральный шкіри воліють замінники: акрил, штучну шкіру, текстиль, гуму та інше. Беззастережно, взуття з натурального матеріалу найкраще, тим більше, для дитячої зростаючої ніжки. Але є у натуральної шкіри все ж один недолік: вона промокає. Однак плюси її в тому, що вона еластична, добре зберігає тепло, пропускає повітря. До речі, в інтернет-магазині https://pinguru.com.ua/obuv ви можете придбати якісне дитяче взуття на любий сезон.

Взуття промокає через неправильне з’єднання підошви і верху взуття. Це кріплення робиться трьома способами. Один з них - клеєво-литтєвий (рідке формування), це коли на готовий черевик прикріплюють підошву спеціальною формою. Таке взуття досить герметичне. Інший, найпоширеніший спосіб - це клейовий (підошву до черевика приклеюють). Таке взуття можна носити в вогкість, але не під час дощу. І останній спосіб називається клеєво-прошивний (для модельного взуття). Таке взуття не можна носити в мокру погоду, тому що вода потрапить в черевик через маленькі дірочки.

Є взуття, яке ідеально підходить для ранньої весни або для пізньої осені, називається воно «мембранне». Виготовляють його з високотехнологічного матеріалу. У такому взутті підтримується постійна температура, воно пропускає повітря, і тому дитячі ніжки в ньому не потіють, не перегріваються, а «дихають» .Крім того, це взуття водонепроникне. На мембранному взутті повинен бути знак водонепроникності - Waretproof.

Сноубутси також є ідеальним демісезонним взуттям. Це непромокальні чоботи, які складаються з трьох шарів. Носити такі чоботи можна і навесні, і взимку, і восени. Верхній шар складається з пропілену (він не промокає), наступний -з термічної алюмінієвої фольги, і останній - з теплого повсті. Таке взуття може витримати 40-градусний мороз. А якщо ви приберете повстяний шнурок, то вийдуть прекрасні чобітки для весни та осені, які зовсім не промокають.

Батьки кожної дитини повинні обов’язково придбати гумові чоботи. При виборі таких чобіт зверніть увагу на наявність бавовняної або повстяної устілки, тому що повітропроникність в них нульова. Чобітки з ПВХ теж можна купувати для діток. По виду вони дуже схожі на гумові, тільки набагато легші. Такі чобітки обшиваються всередині натуральним текстилем.

Зверніть увагу на деталі

Демісезонне взуття хорошої якості повинно бути на товстій підошві. В іншому випадку навіть найтепліший верх не допоможе зберегти тепло. Також зверніть увагу на гнучкість підошви. Вона повинна легко згинатися, щоб не підвищувати температуру ніжки.

Демісезонне взуття для дітей слід купувати тільки з супінатором, так як погодні умови дуже часто змінюються, і змінюються якраз навесні і восени. І взагалі будь-яке дитяче взуття повинно бути з супінатором (радять ортопеди). Супінатор дуже важливий при зміні погодних умов.

Взуття має відрізнятися легкістю і м’якістю. Але задник повинен бути твердим і пружним, щоб добре фіксувати п’яту. Плюсом буде наявність у демісезонного взуття широкого носа і невеликого каблучка.