Корисні гаджети Xiaomi для будинку, здоров’я і розваг

Скоро не залишиться товарів, які б не випускав «кращий з кращих» виробників Піднебесної. У скарбничці Xiaomi - божевільний асортимент пристроїв, мобільних аксесуарів і непрофільних продуктів: від телевізорів і ПК, до укулеле, курток, валіз, фумігаторів і туалетного паперу. Але особливою популярністю користуються все ж гаджети. Ми пропонуємо поглянути на кілька найцікавіших смарт-пристроїв, з якими можна оздоровитися, з задоволенням провести вихідні, а будні зробити більш комфортними.

Бажаєте отримати корисні гаджети Сяомі абсолютно безкоштовно? Просто зробіть покупку на сайті miot.ua і автоматично приймайте участь в щотижневій акції та вигравайте цінні призи!

Гаджети Xiaomi для дому та розваг

Ранковий сценарій практично у всіх один і той же: дзвенить будильник, а значить потрібно вставати і сонно плентатися на кухню, щоб «поставити» чайник і дочекатися, поки закипить вода. З «розумним» чайником Xiaomi Mi Smart Kettle (фото вгорі) довго чекати не доведеться: в моделі ємністю 1,5 літра воду закип’ятити можна ввечері, і з ранку насолодитися гарячою кавою. А ще власник Xiaomi Mi Smart Kettle за допомогою мобільного додатку може вибирати необхідну температуру, що особливо зручно, коли мова заходить про заварку різних сортів чаю.

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Але якщо по дому бігає кішка або собака, а «наводити порядок» їм допомагають ще й маленькі діти, то пункт «просто не смітити» - перетворюється у щось з області фантастики! Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner здатний допомогти з підтримкою чистоти. Контролювати його не потрібно: робот-пилосос вміє будувати карту приміщення, а тому не нашкодить, поки вас немає вдома. Він не врізається в меблі, а при низькому заряді акумулятора, ємність якого - 5 200 мАг, самостійно повернеться до док-станції на підзарядку.


За роботою з ПК не обійтися без хорошої настільної лампи - занадто велике навантаження на очі. У «багатостаночника» Xiaomi така є - Xiaomi Mi DeskLamp 2 з показником освітленості 1 200 лм, яка була розроблена спільно з компанією Philips. Світлодіодна лампа згинається в будь-яку сторону, тому налаштувати найбільш комфортний кут не складе труднощів.


Для тих, хто все ще не випробував всі принади віртуальних подорожей і не готовий викладати на покупку VR-шоломів великі суми, у Xiaomi знайдеться доступний варіант - гарнітура Xiaomi VR Virtual Reality 3D. Взаємодіяти зі смартфоном можна як за допомогою кнопки, яка розташувалася зверху, так і за допомогою контролера, який входить в комплект поставки.

Стежимо за здоров’ям з гаджетами Xiaomi

Крім смарт-годинників і трекерів, у Xiaomi в “рукаві” приховано чимала кількість пристроїв, які допомагають стежити за здоров’ям. Наприклад, компактний солемір габаритами з звичайну друкарську ручку - річ актуальна для жителів великих міст, та й просто цікавляться якістю питної води. Девайс вміє визначати ступінь мінералізації: він може розповісти про кількість розчинених у воді твердих речовин.

Тонометр Xiaomi iHealth може стежити за артеріальним тиском всіх членів сім’ї і навіть провести оцінку загального стану здоров’я. Для цього необхідно «згодувати» пристрій інформацією про такі параметри, як вік, вага і зріст користувача. У разі необхідності за допомогою мобільного додатку всі отримані дані про виміри можна перенаправити лікаря або членам сім’ї.


Ваги Xiaomi Mi Smart Scale - просте рішення для того щоб залишатися у формі. На корпусі немає нічого зайвого: дисплей, який в неактивному режимі і не розгледіти, та логотип виробника. За допомогою додатка Mi Fit для смартфонів на Android і iOS можна побачити різницю у вазі на графіку, а ще обчислити значення індексу маси тіла.



Найпопулярнішими рішеннями Xiaomi для моніторингу здоров’я та активності вважаються смарт-годинник і смарт-трекери. Взяти, приміром, Huami Amazfit. На 1,34-дюймовому екрані годин відображається все дані про активність: можна дізнатися про витрачені калорії, пройдених кроках і відстані, пульсі, а також про те, чи добре спалося їх господареві минулої ночі. Гаджет отримав підтримку GPS, а тому запам’ятовує маршрути тренувань.