Polaroid “воскресив” культовий фотоапарат

Компанія Polaroid, не в стані конкурувати з виробниками цифрової техніки пішла з ринку ще в 2008 році, проте зараз легендарна камера не просто повертається, а робить це практично в первісному вигляді 70-х років.

Професійні фотографи, особливо ті, хто працює в складних нестудійних умовах, стараються зробити так, щоб все необхідне для роботи завжди в потрібний момент було “під руками”. Саме для них інтернет-магазин https://vtochku.com.ua/sumki-i-ryukzaki/dlya-foto-i-video/ryukzaki-dlya-fotoapparata пропонує досить вмістимі, і водночас компактні ергономічні фоторюкзаки, які здатні забезпечити максимальну безпеку дорогоцінній фототехніці.

Коли компанія Polaroid вирішила випустити оновлену версію своєї класичної камери миттєвого друку, вона і замислювалася про те, наскільки популярною і незвичайною стане модель - саме тому, коли прозвучала новина про випуск оновленої версії Polaroid OneStep 2, багато користувачів зацікавилися новими можливостями даної камери. Однак нещодавно компанія анонсувала випуск OneStep +, наступної моделі в списку, яка є чимось на зразок доопрацювання останньої моделі. Вона практично нічим не відрізняється від своєї попередниці, за винятком вбудованої технології Bluetooth, наявністю множинних лінз і деякими іншими аспектами.

Кожен, хто хоч раз у житті стикався з фірмовими фотоапаратами миттєвого друку від Polaroid, знає, наскільки незвичайний і зручний досвід її використання - ось і в новій моделі OneStep + це ще раз підтверджується! Нова камера вийшла більшою мірою класичною, в дусі полароїдів середини вісімдесятих, завдяки квадратному, об’ємному корпусу, великим видошукачем і класичним дизайном виконання спалаху.

Втім, є в моделі і ознаки модернізму, наприклад наявність порту USB для зарядки вбудованого акумулятора і Bluetooth-модуля для передачі даних, що робить модель трохи більш функціональною в порівнянні з OneStep 2. Користувачі можуть скористатися фірмовим мобільним додатком для Polaroid щоб передавати фотографії з Bluetooth і взагалі налаштувати функціонування камери на свій смак. Присутній ручний режим зйомки і налагодження зйомки на певний час, так що потенційно модель можна використовувати в самих різних умовах і завданнях. Варто також відзначити одну цікаву нову технологію, заплетеною Polaroid в цю модель.

А саме йдеться про технології low-light, за допомогою якої можна по-розумному налаштовувати роботу камери в залежності від інтенсивності навколишнього світу і його особливостей - і сама камера може робити це в автоматичному режимі. Що стосується системи множинних лінз, то тут сам користувач може вибирати певний режим їх роботи і застосування відповідних лінз в залежності від того, що саме потрібно забезпечити для відмінної роботи пристрою.