Святковий Хеллоуїн: оригінальні вінки своїми руками

Хеллоуїн в нашій країні набуває все більшої популярності, хоча такого розмаху, як в США, поки не досяг. Трохи більше місяця зосталось до цього свята, втім Підготуватися до Дня всіх святих треба завчасно.

Для цього торжества оригінальний декор можна замовити тут https://decor-style.com.ua/catalog/dekor-dlya-hellouina/, а можна зробити і самому. В Інтернеті велика кількість відповідні матеріали, наприклад, статті про специфічне освітленні (Halloween-specific lighting) або decor inspirations.

Одна з особливостей цього свята - прогулянка уздовж вивішених на парадних дверях і біля входів у двори різних страшилок. При цьому оцінюється творчість дизайнерів жаху.

Вінки Хеллоуїна пропонують простий, веселий і, найчастіше, недорогий спосіб прикрасити ваші двері, в той же час, віддаючи данину страшному. Від готики до черепів, кажанів і павутини - ось ваше коло ідей для такої прикраси!

Блискучий вінок-скелет

Якщо ви хочете привернути увагу яскравим візуальним акцентом, то ця ідея для вас. І, на відміну від багатьох інших конструкцій вінків, вона вимагає дуже мало часу і зусиль для реалізації. Просто використовуйте трохи блиску, кілька черепів і для простого вінка, мабуть, вистачить. Спробуйте домогтися світіння черепа в темряві, це прекрасно працює!


Врожаї, череп і павук в одному вінку

Ось ще одна ідея, що помітно відрізняється від інших, але не менш класна! Вінтажні етикетки привносять аромат сезону і додавання до цього черепа і павуків, незаперечно, має фактор якогось холодного подуву зі світу темних сил. Виготовлена ​​з використанням старовинної паперу з колами, акрилової фарби і чорної рамки робота несе в собі стійку чарівність старого Дикого Заходу.


Стильний вінок з кажанів

Це чудовий твір, на перший погляд, виглядає хитромудрим, але процес його виготовлення до подиву простий.


Моторошне сплетіння змій

Ви чимало зустрінете кажанів і павуків на дверях будинків, де відзначають Хеллоуїн. Але використання образів змій, безумовно, є чимось особливим. Втім, якщо гарненько подумати, пластикові фігурки цих плазунів ідеально підходять для вінків. Трохи терпіння і чорної фарби також не завадять при виготовленні виробу.


Веселощі з вінком з павутини

При створенні плетених виробів відкривається безліч можливостей. Ось, наприклад, на фото нижче показана імітація спритної роботи павука, що з дивовижною легкістю плете вінок до Дня всіх святих. Незвично і чудово!


Повстяні помаранчеві квіти

Хеллоуїн міцно асоціюється з помаранчевим кольором. Але ні ми, ні ви не можемо забезпечити всі вінки гарбузами. Але у нас є такий чудовий матеріал, як повсть!

Теплий і злегка розпливчастий, він заповнює будь-який простір, чудово доповнює чорний колір і виглядає просто казково. А з кольорами можете експериментувати нескінченно.