Yecup 365 - розумний термос під контролем iPhone

У морозний час року термос з гарячим чаєм або кавою може стати відмінним помічником, навіть рятівником. Під спекотним сонцем, навпаки, більше стане в нагоді щось прохолодне і освіжаюче. Але як щодо універсального рішення, що об'єднує і нагрів, і охолодження, які, до всього іншого, управляються з iPhone? Розумна кружка Yecup 365 зруйнує стереотипи щодо звичних термосів і покаже, як регулювати температуру рідини в режимі реального часу.

По правді кажучи, Yecup 365 не перший навчилвся контролювати температуру вмісту термоса. Проект Ember вже представив раніше аналогічний гаджет, проте той не в змозі змагатися з об’єктом сьогоднішнього огляду, тому що банально не може похвалитися широким діапазоном градусів. А якщо вам потрібен хороший функціональний термобокс ви можете замовити його в інтернет-магазині stanley-ua.com.

Наш піддослідний розумний термос дуже вдало поєднує в собі функції нагрівача і кондиціонера, нагріваючись аж до 70 ° С і охолоджуючись до 10 ° С. Таким чином, в Yecup 365 можна влити все, що завгодно!

Ємність девайса становить 354-414 мл, чого буде цілком достатньо будь-якому користувачеві. Вага не перевищує 350 грамів. Циліндр з нержавіючої сталі виглядає футуристично і стильно, привертаючи увагу оточуючих фірмовим логотипом. Усередині розташовуються мікропроцесори, відповідальні за нагрівання та охолодження, система подачі повітря, Bluetooth-антена (протокол Bluetooth 4.0), щоб підтримувати зв’язок з іншими гаджетами, і акумулятор на 10000 мАг, здатного зарядити iPhone 6s, як мінімум, 3 рази.

Так, Yecup 365 включає в себе відразу кілька аксесуарів. Набридло пити каву - підживити батарею телефону, енергетичні запаси повні - остудіть пару порцій лимонаду. Можемо сміливо запевнити, що цей пристрій точно не залишиться без роботи! Бездротова зарядка заповнить акумулятор на 100% за 5 годин, в той час як мережевий адаптер зробить те ж саме в 2 рази швидше - 2,5 години.

Ніяких секретів по частині експлуатації немає, інструкція зводиться до наступного: залийте рідину, виставіть температуру на смартфоні або розумних годиннику, дочекайтеся повідомлення, коли вміст підігріється / остудиться, і пийте собі з задоволенням! Додаток, до речі, інтуїтивно зрозумілий і чимось нагадує програми для розумних лампочок, хоча б одними скролерами (можна згадати iPod nano): при високій температурі логотип Yecup 365 забарвиться в вулканічний колір, а низька поміняє його на який-небудь аквамарин.

Коштує даний багатофункціональний термос не так дорого, якщо врахувати всі його можливості. Той, хто має потребу в постійному споживанні рідини різної температури, зможе разок розщедритися на $ 165. До того ж, за ці гроші він придбає ще й своєрідний зовнішній акумулятор.