Модні кольори і принти холодного сезону 2018

Все модне - добре забуте старе. У цьому дозволяють переконатися представлені багатьма відомими брендами основні колірні напрямки цього сезону: тут і палітра яскравих осінніх відтінків, і заспокійливі пастельні тони, і приємні для ока принти, на кшталт клітинки і леопардового малюнка, які часто застосовують не в традиційному вигляді, а поєднуються з нестандартними колірними рішеннями.

Розфарбувати свою осінь і зиму можна ознайомившись з найактуальнішими кольоровими рішеннями модного сезону осінь зима 2018-2019.

Наряди яких кольорів можна діставати з далекої полиці, а які обов’язково варто купити оптом в інтернет-магазині https://evdress.com/catalog/dress/autumn/, якщо таких в запасі немає, щоб порадувати себе і всіх навколо? Можна відразу сказати, що в моді будуть практично всі тони, що нагадують осінь: глибокий зелений, золотий, яскраво-оранжевий, вогненно-червоний, темно-червоний, глибокий-синій. З літа нам залишаться приємні для ока пастельні, пилові і нюдові тони рожевого, блакитного, лавандового, м’ятного, сірого, оранжевого і бежевого. Нудьгувати взимку не дадуть і трендові в цьому році яскраві кольори - рожевий фуксія і ультрафіолетовий.

Яскраво-червоний

Яскраво-червоний колір дуже часто можна було побачити на тижнях високої моди і в модних лукбука присвячених як зими, так і осені. Їм сміливо прикрашають одяг різних фасонів з щільних затишних матеріалів. Цікаві інтерпретації модного кольору представили Acne Studios, Alberta Ferretti, Badgley Mischka, Carolina Herrera, Christian Dior, Isabel Marant Etoile, Lanvin, MSGM і Whyred.


Темно-зелений

Ще один колір, який спочатку здається непривабливим, але вже після другої фотографії з модного показу в нього можна закохатися за благородство, спокій і глибину, що виходить від нього. Часто в цьому році можна зустріти контрастне поєднання темно-зеленого з модним червоним. Потрібно відзначити, що лісовий зелений сам по собі виглядає самодостатньо. Цікаві замальовки в цьому кольорі для сезону осінь зима 2018-2019 можна побачити в колекціях MSGM, Maison Rabih Kayrouz, Cerruti 1881 Balmain, Altuzarra і Alberta Ferretti.


Золотий

Яка ж осінь без золотих відтінків? Якщо в минулому сезоні осінь-зима було модно носити золотий колір у відблиску паєток і Гліттера, то в цьому золотий колір, чимось схожий на гірчичний, перейшов на рівні тканини і штучне хутро. До речі, поєднання жовтого і чорного є одним з найбільш актуальних в кінці 2018 року. Прекрасні поетичні приклади представлені на фотографіях з модних показів Albino Teodoro, Cerruti 1881 Gucci і Proenza Schouler.


Марсала

Винні відтінки теж будуть домінувати в цьому холодному сезоні. Луки із застосуванням кольору асоціюється з осені дозволяють виглядати по-роковому сексуально. Не втрачаючі популярності багато холодних сезонів поспіль відтінки можна знайти у Zuhair Murad, Sara Battaglia, Moschino, Lanvin, Brooks Brothers, Alice + Olivia і Albino Teodoro.


Пастельні тони

М’якість, ніжність, обережність в колірних рішеннях для осені та зими дісталася нам у спадок від літнього сезону 2018. Осінні наряди в запорошених тонах блідо-рожевого, оранжевого, м’ятно-зеленого, небесно-блакитного часто поєднуються або замінюються натуральні бежеві кольори, які збирають в модну категорію нюд.


Фуксія

У цьому році дизайнери вирішили повернути в моду яскравий рожевий колір, тому його досить часто можна зустріти в колекціях на осінь і зиму 2018-2019 багатьох відомих дизайнерів. Варто відзначити, що рожеву фуксію модно поєднувати з червоним кольором. Колір, який не дасть скучити по річним дням застосували Blumarine, Emilio Pucci, Erika Cavallini і Escada.