Експерти назвали найкращі недорогі бренди джинсів

Джинси давно визнані найбільш зручним і практичним одягом, який ніколи не виходить з моди. Вони є в гардеробі кожної людини. Винахід Леві Страусса в 1853 році сьогодні став найбільш продаваним і товаром в світі.

Джинси універсальні, вони підходять усім без винятку: жінкам, чоловікам, дітям. Для них не існує віку: їх із задоволенням носять і тінейджери, і люди похилого віку. Асортимент моделей вражає уяву - це класичні, молодіжні, спортивні джинси різних кольорів і фасонів з унікальними декорами і різними варіантами посадки.

Багато світових Будинків мод щорічно випускають нові колекції одягу, які відразу ж стають хітами продажів. Сьогодні ми дізнаємося про кращих виробників джинсів, які найголосніше заявили про себе. Аналізуючи найпопулярніший сегмент недорогих брендів, експерти назвали трійку лідерів. А ось тут http://jeansy.com.ua/katalog/wrangler.html можна придбати оригінальні моделі цих брендів по найкращій вартості.

Lee

Найстарша компанія почала свій шлях в 1911 році в Техасі. Вона друга стала створювати одяг з деніму і сьогодні входить до п’ятірки найвпливовіших світових джинсових брендів. Філософія марки закладена в чотирьох F: Fit (посадка по фігурі), Features (деталі), Fabric (тканина), Finish (фінішна обробка).

Lee - це неперевершений стиль і якість! Різноманітні колекції дозволять вибрати джинси на будь-який смак. Це широкі і вільні джинси, подовжені із заниженою талією, традиційна класика, завужені по всій довжині. Матеріал, який використовується для їх пошиття: денім різної щільності, бавовна, спандекс. Особливості моделей бренду - це темно-синій денім, невеликі потертості, заклепки, замочки, багато кишень з різноманітною обробкою і безліч інших молодіжних деталей. Саме цей бренд став найбільш упізнаваним, коли першим запропонував участь в рекламі своїх товарів світовим зіркам. Безсумнівним плюсом є досить прийнятні ціни на продукцію Lee.

Wrangler

Американська компанія, яка включена в рейтинг, була заснована в 1904 році, і сьогодні входить до трійки світових лідерів по створенню одягу з деніму. Вона довгий час дотримувалася традиційного ковбойського стилю, пошиття якого відбувається особливим чином. Завдяки тому, що шов прошивається зигзагоподібно, штани не дають усадку, що впливає на їх практичність і зносостійкість.

Незважаючи на те, що стиль cowboy cut був створений для справжніх брутальних чоловіків, джинси добре підходять і для жінок. Їх виготовляють з матеріалів високої якості: бавовна, поліестер, спандекс. Обов’язкова деталь кожної моделі - шкіряна коричнева нашивка з логотипом компанії на задній кишені.

Основні відмінності джинсів Wrangler від продукції інших брендів: завужений пояс, посилений вільний крок, застібка-блискавка, відсутність заклепок на кишенях. Величезний вибір колірних рішень дозволить вибрати джинси за смаком, вони представлені практично у всіх тонах. Якість, практичність плюс доступні ціни зробили цю марку особливо популярною у вітчизняних покупців.

Levis

Піонер зі створення джинсів першим в 1853 році випустив партію штанів, що призначалася для шахтарів і золотошукачів. Сьогодні це модний і успішний бренд, який став справжньою легендою і іконою стилю у цінителів одягу з деніму. Логотип з двома кіньми став символом міцності і практичності, він обов’язково присутній на кожній моделі. Жіночі та чоловічі колекції представлені в основному в класичному стилі, але є і молодіжні, і спортивні лінійки, які розробляються спеціально для практичних цілей - походів, роботи або активного відпочинку на природі.

Головні особливості джинсів: темно-синій або блакитний колір, потертість на швах і згині складок, застібка на п’яти болтах. Жовті металеві заклепки - обов’язковий елемент кожної пари. Важливий і безсумнівний плюс - це висока якість матеріалів і пошиття. Тканина не вигорає на сонці, не деформується, не дає усадку після прання. Такі джинси зносостійкі, їх можна носити протягом декількох років.