Пост на продаж: скільки заробляють зірки в Instagram

У червні кількість користувачів Instagram досягло мільярда чоловік і продовжує зростати. Цим активно користуються зірки, що публікують рекламні пости в своїх акаунтах. Зрозуміло, не безкоштовно. Хто зі знаменитостей заробляє в Instagram більше всіх?

Знаменитості заробляють сотні тисяч доларів за кожну рекламну публікацію, знімаючись в брендовому одязі або демонструючи нову модель модного смартфона. Незважаючи на те що точна сума такої угоди не розголошується, британські аналітики змогли вивести приблизну вартість одного поста в акаунті зірки на основі її власних заяв, а також даних маркетингових компаній і популярних брендів.

Кайлі Дженнер

Наймолодша представниця клану Кардашьян-Дженнер впевнено йде до того, щоб отримати звання молодої дівчини-мільярдера, завдяки власним бренду косметики. За життям 20-річної моделі стежать майже 112 млн осіб, а один рекламний пост в її акаунті оцінюється в мільйон доларів США.

Селена Гомес

Минулорічний лідер, 26-річна співачка Селена Гомес, поступилася «без п’яти хвилин мільярдерці» Кайлі Дженнер - вона заробляє «всього» $ 800 тис. за публікацію. При цьому кількість передплатників Гомес становить майже 140 млн чоловік, що є абсолютним рекордом Instagram серед знаменитостей.

Не так давно Селена опублікувала фото з якимсь Калебом Стівенсом, якого вже кілька разів помічали в компанії співачки, в тому числі, на святкуванні її дня народження, на яких запрошуються лише найближчі друзі. Фанати дівчини тут же вирішили, що пара зустрічається, а причиною такого швидкого роману є помста колишньому бойфренду Джастіну Біберу.

Кріштіану Роналду

На третьому рядку опинився не актор, і не співак, а спортсмен - один з найвідоміших футболістів світу Кріштіану Роналду, він отримує $ 750 тис. за публікацію. За життям Роналду в Instagram стежать 137 млн ​​чоловік.

Аккаунт Роналду, як і багатьох інших футболістів, буквально забитий спонсорськими публікаціями і рекламними роликами за участю зірки. Проте, іноді в потоці реклами можна розглядати і побутове життя Кріштіану, включаючи фотографії його подруги, а також знімки його чотирьох дітей.

Кім Кардашьян

Світська левиця Кім Кардашьян виявилася лише на четвертому місці рейтингу. За розміщення в блозі 37-річної дружини Каньє Уеста з аудиторією в 114,7 млн ​​осіб, рекламодавець повинен сплатити близько $ 720 тис. Незважаючи на те що Кім є найпопулярнішою і найвідомішою з сім’ї Кардашьян, це не завадило їй поступитися лідируючим місцем своїй молодшій ​​зведеній сестрі Кайлі Дженнер. Втім, Кім не прагне до амбіційного звання self-made-мільярдера і в основному займається вихованням двох дочок і сина.

Бейонсе

Топ-5 з показником в $ 720 тис. закриває 36-річна співачка Бейонсе. Зірка публікує найрізноманітніші знімки - від своїх концертних виступів і модельних зйомок до «червоних доріжок» і фотографій з відпустки, в який вона відправляється разом зі своїм чоловіком Джей-Зі, шестирічною донькою Блу Айві і однорічними близнюками Румі і Сером.

Бейонсе може похвалитися аудиторією в 116 млн передплатників, а не так давно вона була володаркою рекорду Instagram - її «вагітне» фото зібрало найбільше «лайків» за певний період часу. Зовсім недавно цей рекорд вдалося побити Селені Гомес.