Одяг для вагітних: правила шопінгу для майбутніх мам

Вагітність - це дуже важливий і прекрасний момент в житті кожної жінки. Але це ще і дуже складний період. Жіночий організм відчуває на собі перебудову, тіло проходить процес «перетворення в маму».

Але не варто засмучуватися з приводу своєї нової фігури. Це раніше вагітні жінки могли знайти в магазині або на ринку мінімум довгий безформний балахон, максимум - джинсовий комбінезон. Сьогодні мода для вагітних змінилася. Красивою і стильною можна бути і в «цікавому» положенні.

В даний час існує безліч спеціалізованих магазинів для майбутніх мам, які пропонують зручний і красивий одяг на всі випадки життя.

Перш ніж приступити до вибору одягу для вагітних потрібно знати, що такий одяг вам знадобитися не раніше 4-го місяця вагітності. До цього часу вам прекрасно підійде ваш повсякденний одяг, до якої ви звикли. Виняток можуть скласти деякі речі або швидкі зміни у вашій фігурі. У будь-якому разі не кваптеся з вибором спеціального одягу для вагітних після того як дізнаєтеся про своє цікаве положення.

На що потрібно звернути в першу чергу при виборі одягу? Звичайно ж, на її якість. Вагітна жінка повинна носити одяг з міцного і безпечного матеріалу. Саме тому так важливо знати, з якого матеріалу виготовлено вподобана вам сукня або туніка.

Одним з найбільш зручних і звичних нарядів для вагітних є сукня. До того ж цей наряд прекрасно підійде як для повсякденного носіння, так і для святкового заходу. Підібрати відповідний фасон буде нескладно. Але тут варто врахувати своє нинішнє становище і постаратися вибрати сукню більш вільного крою. Це може бути сукня-сарафан без талії або із завищеною талією, а також сукня у вигляді туніки. Виняток може скласти трикотажне плаття.

Фасон спідниць і брюк для вагітних ділиться на два типи. Одні мають занижену талію з розташованим поясом над животом, що дозволяє відчувати себе досить комфортно. Адже животик в такому положенні не стискається навіть при русі. Такого роду спідниці та брюки більше підходять для літнього сезону. Так як внизу зовсім не жарко. Але під них вам доведеться надягати подовжені блузи.

Фасон іншого типу має фіксовану вставку з еластичного матеріалу, яка повністю закриває живіт. Також в порівнянні з брюками спеціальні комбінезони є більш зручним варіантом.

Вибрати блузку або кофтинку буде набагато легше. Адже ви можете підібрати її під вже куплену спідницю або брюки. Блузи для вагітних жінок також розраховані на збільшений животик і за своєю структурою досить просторі. Вони також можуть мати спеціальні вставки під грудьми. За допомогою блузки ви зможете як виділити свій животик, так і заховати, вибравши більш просторий і вільний крій.

До питання вибору одягу для вагітних жінок потрібно віднестися зі всією відповідальністю, адже він повинен бути не тільки бездоганної якості, а й приносити максимум комфорту і естетичного задоволення. Тому майбутні мамусі, не зволікайте, ось тут https://monamoon.com.ua/catalog/odezhda/bluzy/ для вас підібрано чудові стильні блузи, і інший одяг, в якому ви будете виглядати неперевершено!