Підбираємо сумку за типом фігури: поради стиліста

Кожна річ гардероба купується в залежності від параметрів прекрасної половини. До таких параметрів належать колір очей, зріст, особливості ніг, плечей і загальної фігури. Одним з найважливіших складових предметів жіночого образу вважається сумка. Саме цей аксесуар підкреслює статус і смак модниці.

Вибір сумки вважається важливим етапом, що вимагає особливого підходу. Головне - це унікальність і відповідність під образ. Форма аксесуара впливає на зорове сприйняття жіночої фігури. Відтінок і форма сумки привертають уваги чоловіків і підкреслюють всі достоїнства жінки. Вибір сумки по фігурі заснований на нижчеперелічених критеріях, тому завітавши до інтернет-магазину https://svitsymok.com/, де представлено широкий асортимент чудових брендових сумок, керуйтеся цими порадами :

1. При занадто широких плечах не варто купувати міні-сумку, яку треба тримати під пахвами. При таких параметрах варто вибрати широку сумку. Ширина виробу повинна бути більше висоти. Обсяг стегон можна візуально збільшити, тримаючи сумку на руці або лікті. Також рекомендується придбати сумку з довгим ремінцем, яку можна тримати через плече.

2. При великих грудях необхідно візуально розширити низ і зменшити верхню частину. При пишному бюсті також потрібно відмовитися від аксесуара з ремінцем по діагоналі.

3. При фігурі «прямокутник» і «яблуко» у дівчат відсутня талія. В даному випадку дівчатам варто відмовитися від моделей з укороченим ременем. Для створення стрункого силуету варто вибрати модель з широким ременем. Виріб з укороченим шнуром потрібно тримати на лінії стегон.

4. Жінкам з об’ємними формами не підійдуть невеликі аксесуари або клатчі. Такі моделі ще більше збільшують обсяг фігури. Дизайнери рекомендують носити моделі з середнім розміром вертикального типу. Подібні сумки, як правило, мають довгий ремінець.

5. Фігура «груша» відрізняється широкими стегнами. При таких параметрах варто підбирати сумку-багет з об’ємною шириною. Ширина подібного виробу в 2 рази більше висоти. Для візуального розширення плечей сумку носять під пахвою. Для урівноваження рекомендується підібрати моделі з геометричними формами

6. Для дуже високих модниць рекомендується вибрати моделі середніх розмірів горизонтального типу. Для пропорційного розподілу, сумку варто тримати на лікті або руці.

7. Тиреоїдна фігура відрізняється худорлявістю з відсутністю грудей і стегон. Для округлення силуету варто вибрати сумку з геометричними формами. Особливо відрізняються м’які моделі овальної форми.

8. При невеликому зрості підійдуть вироби спортивного стилю при розмірі 30х20 см. Такі моделі аксесуарів допоможуть візуально витягнути фігуру. Оптимальним варіантом вважається модель на довгому ланцюжку.

9. Ідеальною фігурою вважається «пісочний годинник». В даному випадку дизайнери рекомендують відмовитися від об’ємних і мішкуватих сумок. Ідеальний варіант - це виріб з рівними лініями.

Раніше колір сумки вибирали під відтінок взуття. Сучасні дизайнери не дотримуються цього правила. Завзяті модниці знають, що бажано мати кілька сумок різних відтінків. В даному випадку одна частина аксесуарів повинна бути однотонною. А інша переважно з принтом.