Комп’ютерна програма передбачила кінець світу в 2040 році

Науковими співробітниками Массачусетського технологічного інституту розроблено комп'ютерну програму, що пророкує кінець світу. Актуальний прогноз даного програмного забезпечення - кінець цивілізації настане рівно в 2040 році.

Робота над створенням комп’ютерної програми під назвою Word One велася з середини минулого століття, і зараз вчені готові представити перші результати. Система відстежувала розвиток технологій і те, як вони впливають на планету.

«Вердикт» Word One - кінець світу настане в 2040 році, і не від навали якихось «інопланетних істот», а безпосередньо від рук самої людини, від її бездумної діяльності, що забруднює навколишнє середовище і знищує все живе навколо.

Згідно з отриманими даними, якість життя людей почне відчутно падати вже в 2020 році. Планета опиниться в критичному стані, а забруднення навколишнього середовища стане таким сильним, що почнуться масові смерті.

Населення Землі дуже швидко впаде до рівня 1900-х років, а період з 2040 по 2050 роки стане фінальною агонією. Можливо, хтось із людей буде жити, але цивілізоване життя, в тій формі як ми його знаємо, перестане існувати.

Сумно звичайно, зостається надіятис, що програма Word One таки помиляється у своєму прогнозі. А от програми, що розробляються компанією Дельта-Софт ніколи не помилюяться! На сайті https://delta-soft.ua/ ви зможете ознайомитись з ефективним програмним забезпеченням для бухгалтерів, обліку зарплати, автоматизації діяльності пекарень, аптек, санаторіїв, хімчисток, і іншим спеціалізованим ПЗ.

Відзначимо, кінець людської цивілізації передрікав і знаменитий астрофізик Стівен Хокінг - правда, він давав людям трохи більше часу. За його словами, у нас ще є близько тисячі років перед тим, як Земля розжариться до червоного, а з неба линуть кислотні зливи.

Новини про наступаючий кінець світу рідко хто сприймає всерйоз. Але вчені не перестають наполягати: процес уже запущений, так що перехід судного дня в активну фазу не змусить себе чекати. Ось тільки версії розвитку подій і дати всі називають різні.

Примітно, що найперший кінець світу був передбачений в I столітті до нашої ери. Тоді члени Кумранської громади, що існувала в Палестині, вважали це подією найближчого майбутнього.

Пік пророкувань припав на 1999 рік - кінець світу тоді очікувався аж 13 разів. Ті, хто вірять в подібні домисли, вважали дату правдоподібною через число 666. Потім, починаючи з 2000 року, апокаліпсис передрікали щороку.

Однією з найстрашніших дат стало 21 грудня 2012 року. У те, що саме в цей день настане кінець світу, повірили багато. До цієї дати навіть було знято фільм, але його події не стали реальністю. Повірити в правдоподібність передбачення допоміг календар Майя: в його хронології сучасна епоха мала закінчитися саме 21 грудня.

Які ж найближчі дати Кінця світу?

2019 рік - зіткнення з астероїдом 2002 NT7;

2020 рік - по прогнозам Іоанна Богослова відомий вчений Ісаак Ньютон розрахував, що саме в цьому році наступить всесвітній Апокаліпсис.