Як правильно оформити кредит онлайн на карту

Все більше наших співвітчизників усвідомили переваги онлайн-кредитування. Це дійсно чудова нагода швидко отримати гроші на банківську карту і вирішити виниклі фінансові труднощі. Ніякої тяганини з документами, ніяких проблем. Зайшли на сайт, заповнили заявку, отримали гроші.

кредит онлайн на карту тут

Але більшість позичальників допускає однотипні помилки, незважаючи на часте оформлення кредитів. Надалі люди стикаються з серйозними фінансовими проблемами. Тому сьогодні ми поговоримо про банальні помилки, що допускаються позичальниками.

Ви повинні особисто заповнювати заявку на отримання онлайн-кредиту

Не можна довіряти персональну інформацію третім особам, щоб вони замість вас оформляли замовлення. Ви зобов’язані робити це самостійно.

Вносячи дані, потрібно бути дуже пильним. Оформляючи онлайн кредит, не потрібно надавати які-небудь довідки про працевлаштування та рівні доходу. Але часто клієнт самостійно вказує рівень свого доходу, дещо перебільшуючи його, в надії на отримання більшої суми. Не робіть так! Кредитор повинен бути впевнений в чесності одержувача. До того ж мікрофінансові організації прекрасно інформовані про середній рівень доходу в усіх спеціальностях.

Оформляючи заявку, згадайте про наявність кредитних зобов’язань перед іншими організаціями на момент отримання позики. Пам’ятайте, що у МФО є доступ до кредитних історій всіх позичальників, так що вони все одно про це дізнаються.

Уважно вивчайте кредитний договір

Це база для відносин між клієнтом і кредитором. У договорі вказані всі актуальні умови отримання грошей і виконання кредитних зобов’язань. Там ви знайдете інформацію по:

- терміну погашення боргу;
- відсотковими ставками;
- умовами довгострокового погашення;
- умовами пролонгації;
- штрафів за порушення;
- відповідальності кожного боку;
- діями організації в ситуації, коли позичальник не виконує зобов’язання.

Статистика свідчить, що переважна більшість позичальників присвячує прочитання договору не більше 5 секунд. Ця поширена помилка, яка в підсумку закінчується колекторськими службами і судовими розглядами.

Клієнт не думає про те, як він буде погашати борг

Ряд позичальників, оформляючи онлайн-кредит, зовсім не думають про способи виконання взятих на себе кредитних зобов’язань. Де брати гроші: з зарплати, з продажу непотрібних речей, з заробітку на стороні? Неправильне планування бюджету і неадекватна оцінка потенційних фінансових можливостей в результаті стають джерелом серйозних проблем.

Такий клієнт не може своєчасно внести платіж, через що йому нараховуються штрафні відсотки, а сума боргу помітно збільшується. Зверніть увагу на автоматично розраховану суму, яку належить повернути.

Паніка, пов’язана з простроченням

Коли починають з’являтися проблеми з погашенням боргу, клієнт не зв’язується з компанією, в якій він брав гроші, і не домовляється про реструктуризацію. Така послуга, як пролонгація, дає можливість через особистий кабінет продовжити термін повернення грошей.

Таким чином ви заздалегідь уникнете підвищення процентних ставок, які помітно збільшують загальну суму боргу. Намагайтеся користуватися цим інструментом у разі виникнення непередбаченої ситуації.

Мікрофінансові організації пропонують позичальникам зручний особистий кабінет, в якому завжди можна дізнатися актуальну інформацію про статус позики. Якщо гроші були перераховані повністю, а статус показує, що кредитні зобов’язання не виконані - зв’язуйтеся зі службою підтримки, щоб уникнути неприємностей.