За перший тиждень продажів iPhone XS і XS Max зайняли більше 1% ринку смартфонів в США

Дослідження, проведене днями виданням Flurry Analytics, показало, що протягом першого тижня після початку продажів частка iPhone XS і XS Max на американському ринку склала 1,1%.

Можливо, результат не здається значним, проте Flurry Analytics зазначає, що нові смартфони поліпшили результат iPhone 8 і 8 Plus, на частку яких припало 0,76% від загальної кількості продажів смартфонів в США за перший тиждень.

Що стосується грошового обороту, то iPhone XS і XS Max, а також iPhone X за перший тиждень заробили на 7% більше, ніж iPhone 8, 8 Plus і iPhone X сумарно за аналогічний час. Варто додати, що враховувався тиждень, коли вийшли iPhone 8 і 8 Plus (кінець вересня 2017) і листопадова тиждень, коли у продажу з’явився iPhone X. Flurry Analytics вважає, що нові смартфони будуть нарощувати темпи, чому повинен посприяти iPhone XR.

Стартували продажі цього смартфона і в Україні, а їх щасливим власникам повідомляємо, що на nillkincase.com.ua - кращі чохли для iPhone XS, і інших популярних моделей.

Нагадаємо, на початку вересня Apple представила iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR, які отримали друге покоління системи розпізнавання осбличчя Face ID (подейкують, що джерелом її поліпшення виступає новий чіпсет А12 Bionic). Як повідомляє видання Digitimes, друге покоління просунутої системи розпізнавання обличчя не тільки поліпшить користувальницький досвід власників вищезазначених гаджетів, але і простимулює популярність на конкуруючому ринку Android в 2019-2020 роках.

За інформацією видання, що посилається на галузевих інформаторів, вже зараз спостерігається інтерес виробників до VCSEL, ключовому компоненту Face ID, а також до інших комплектуючих для Face ID. Самі виробники комплектуючих нібито готуються до власних розробок аналогічних компонентів (зокрема, Win Semiconductors), щоб задовольнити попит).

Відзначимо, на сьогоднішній день тільки Xiaomi в обмеженому виданні Mi 8 Explorer Edition і OPPO у флагмані Find X наблизилися до останніх моделей айфонів по функціоналу розпізнавання обличчя. Наскільки вони відповідають рівню «яблучного» Face ID, поки сказати складно. Також неабиякий інтерес до технології приписують Samsung, LG, HTC і іншим великим вендорам.