Повністю електрична версія кросовера Niro представлена в Парижі

На цьогорічному Паризькому автосалоні автовиробник Kia оприлюднив нові подробиці про повністю електричну версію Kia Niro, яка повинна надійти в продаж на європейський ринок до кінця 2018 року.

Конкретні ціни на новий електрокроссовер поки не оголошені, але відомо, що його топова модифікація отримає 64-кіловатну батарею, двигун потужністю 200 кінських сил і запас ходу 485 км по циклу WTLP.

Електромобіль Kia Niro - близький родич Hyundai Ioniq, одного з найбільш енергоефективних автомобілів на планеті. Повідомляється, що електричний Niro буде доступний на деяких ринках з батареєю на 39,2 кВтг і менш потужним двигуном на 100 кВт. Це базова версія і вона не буде пропонуватися в США. Її заявлена ​​дальність шляху становить близько 310 км.

Kia змінила зовнішній вигляд кросовера, зменшивши електричному Niro опір повітрю і встановивши ряд програм для максимізації дальнобійності. Наприклад, спеціальний асистент з індикацією на приладовій панелі, підказує, з яким зусиллям тиснути на акселератор, щоб оптимізувати витрати енергії. Існує також функція управління зарядом, призначена для продовження терміну служби акумулятора. Центральний сенсорний дисплей надає інформацію про найближчі зарядні станції. Автомобіль може бути запрограмований на нагрів або охолодження до заданої температури вказане водієм час.

В якості додаткового обладнання доступні такі функції-асистенти водія, як адаптивний круїз-контроль, автоматичне екстрене гальмування, попередження про зіткнення в прямому напрямку і допомогу в утриманні смуги руху. Очікується, що продажі в США і Європі електромобіля Kia e-Niro почнуться в кінці цього року.


Варто зазначити, що всього Kia продала 200 000 одиниць кросовера Niro з моменту його появи в 2016 році. До цього він був доступний як в гібридних, так і в плагін-гібридних конфігураціях.

В Україні цей кросовер Kia, а також інші популярні моделі відомого корейського виробника пропонує на найвигідніших умовах офіційний дилер автобренду в Запоріжжі і області компанія «ГРАД АВТО».

Саме тут ви зможете отримати безкоштовну професійну консультацію щодо вибору конкретної марки виходячи з індивідуальних потреб і очікувань, її грамотної експлуатації, діагностики. А щоби оцінити “наживо” вподобане авто, відчути його можливості, максимальну безпеку і комфорт, вам запопонують в зручний для вас час пройти тест-драйв. До речі, автомобіль ви зможете замовити як в стандартній, так і в індивідуальній комплектації.

Для зручності клієнтів пропонуються різні форми оплати, види страхування, можливості придбання  в лізинг, привабливі кредитні пропозиції, а для оптових покупців існує спеціальна система знижок. Окрім власне придбання, ви отримуєте широкий спектр послуг по комплексному обслуговуванню придбаного автомобіля.

Завітайте до автоцентру «ГРАД АВТО», що знаходиться в Запоріжжі, по вул.Складська 8, реалізуйте свою мрію стати власником чудової сучасної комфортної машини!