Vans випустив капсульну колекцію до ювілею Міккі Мауса

В цьому році знаменитому диснеївському мультяшному герою Міккі Маусу виповнилося 90 років. За своє довге життя цей персонаж встиг стати об'єктом художніх творів в жанрі поп-арту і окрасою багатьох предметів промислового дизайну, причому не тільки у випадку з випуском виробів для дитячої аудиторії.

Американський бренд взуття Vans у колаборації з виробником одягу Opening Ceremony скористався моментом і випустив «ювілейну» колекцію взуття за мотивами мультфільмів з Міккі Маусом. Так в дизайні ювілейних кед і сліпонів американського бренду взуття присутні малюнки з першого діснеївського мультфільму за участю Міккі Мауса - «Божевільний літак» 1928 року і з мальованого музичного фільму «Фантазія». Для створення унікального дизайну взуття з малюнками Міккі Мауса використовувалися принти і вишивка, оксамитові деталі, контрастна стрічка, не обійшлося і без традиційного шахового візерунка Vans і барвистих логотипів.

Нова колаборація не тільки закликає згадати улюбленого персонажа дитинства, але і святкує 85 ювілей першого мультфільму Disney «Пароплав Віллі» 1928 року. Саме в ньому дебютували нині культові Міккі Маус і його дама серця Мінні Маус.

Для спільної колекції були обрані три головні моделі Vans - класичні кеди на шнурівці, високі і сліпони. До речі, ретро-Міккі з «пароплава Уіллі» став головним персонажем не тільки колаборації з Vans, а й цілої лінійки марки Opening Ceremony. Культова фігура Disney - на футболках, сорочках, толстовках, сукнях, кумедних панамах і шкарпетках бренду.

Шанувальники мишеняти можуть ознайомитися з усім асортиментом та придбати речі з принтом Міккі, в тому числі і кеди Vans, в офіційному інтернет-магазині Opening Ceremony. Шкарпетки обійдуться вам в $ 25, футболка в $ 155, а кеди в $ 100. Кеди Vans поки що доступні тільки по передзамовленню.

До речі, купляйте стильні молодіжні кеди тут, інтернет-магазин yourwayshop.com.ua саме зараз пропонує оригінальні моделі Vans по суттєвим знижках!



А ось ще одна креативна ідея відомого виробника кедів. В серпні була представлена оригінальна колекція Vans і Van Gogh Museum - це шедеври Ван Гога, нанесені на класичні моделі взуття, а також на одяг бренду. Команда Vans працювала в тісній кооперації з Van Gogh Museum, щоб відібрати знакові для історії художника картини, які могли б стати втіленням креативної ідеї бренду.

У фінальну селекцію потрапили такі шедеври, як: «Череп», «Квітучі Гілки Мигдалю», «Старий виноградник і селянка», «Соняшники» і автопортрет Ван Гога. Частина виручених коштів буде спрямована на захист спадщини і колекції картин художника, щоб зберегти їх для майбутніх поколінь.