Вибираємо колір постільної білизни

Ваша спальня є ідеальним місцем для відпочинку, адже саме за її дверима ми залишаємо денну суєту, свої турботи і обридлі проблеми. Коли Ви заходите в спальню і дивіться на своє ліжко, які емоції відвідують Вас? Це може бути повний спокій або сплеск сил, апатія або неприємна тривога. А чи відомо Вам, що причина тієї чи іншої реакції може прямо залежати від кольору і дизайну постільної білизни?

На думку канадських вчених більшість людей є візуалами, тобто саме зір є для нас основним каналом отримання інформації. Людина відчуває якісь неусвідомлені емоції, будучи оточеним предметами з певним кольором і певним малюнком. Знаючи ці особливості впливу кольорів і візерунків на психіку, Ви без проблем зможете створити в своїй спальні ідеальну і необхідну Вам атмосферу.

У наш час, завдяки широкому вибору постільної білизни, буває складно визначитися зі своїм перевагами. Хтось вибирає, враховуючи лише власну думку, колірні пристрасті або віяння моди. Є люди, які намагаються робити вибір постільної білизни строго по фен-шую.

Ось і виходить, що, скільки людей, стільки може бути і способів вибору білизни. Ми пропонуємо Вам розібратися з тим, як саме колір білизни впливає на Ваш відпочинок, самопочуття і міцний здоровий сон.

Кольори комплектів постільної білизни

Білий колір уособлює собою чистоту і спокій. Цей колір вважається нейтральним, адже класична біла постільна білизна підходить всім без винятку. Білий колір підсилює Вашу енергетику, заспокоює і допомагає впоратися з безсонням.

Чорний колір - це глибокий і сексуальний колір розкоші. Він, яскравий і темний одночасно, дарує Вам приплив енергії. Постільна білизна чорного кольору підійде далеко не всім, але якщо Ви вибрали чорну постільну білизну, і відчуваєте себе на ній комфортно, то глибина і яскравість цього кольору обдарують Вас незабутніми відчуттями.

Червоний колір воліють активні та енергійні люди, адже цей колір має яскравий і емоційний вплив. Червоний колір сприяє стабілізації серцебиття і зниження кров’яного тиску. Такий колір захищає Вас від страхів і занепокоєння, заряджає позитивом і енергією. Налаштовуючи на романтичний лад і створюючи інтимність, червоний колір постільної білизни дозволить відсунути всі турботи далеко за межі спальні. Недарма це колір пристрасті і вогню.

Помаранчевий колір є більш м’яким, ніж червоний. Постільна білизна цього кольору покращує настрій і допомагає справлятися з нудьгою і депресією. Цей позитивний колір подарує Вам відчуття впевненості і оптимізму. Не бійтеся цього яскравого і соковитого кольору, адже прокидаючись в такій спальні, Ви обов’язково отримаєте гарантовану дозу позитивного настрою.

Зелений колір знаменитий своїми заспокійливими властивостями. Постільна білизна зеленого кольору даруватиме Вам відчуття свіжості і єднання з природою, допоможе максимально розслабитися, зняти стрес і м’язову напругу, прокинувшись відпочив і бадьорим.

Блакитний колір тибетські лікарі називають кольором милостивого сну. Постільна білизна блакитного кольору заспокоює і розслабляє Вас, дарує щасливі сни, робить благотворний вплив на психіку. Блакитний колір лікує і тіло, допомагаючи рятувати Ваше горло, носоглотку і дихальні шляхи від різноманітних запальних захворювань.

Синя постільна білизна додасть спальні благородство і вишуканість. Така білизна допоможе повністю розслабити тіло і розум, досягаючи душевної рівноваги. Синій колір знімає нервозність і страх, створюючи атмосферу безпеки. Білизна цього кольору сприяє зниженню тиску, сприятливо діє зір і сон.

Фіолетовий колір постільної білизни вибирають мрійники і філософи. У спальні з такою білизною Вам будуть снитися барвисті, яскраві та неординарні сни. Використовуйте фіолетове постільна білизна помірно, і тоді воно подарує Вам заспокоєння після важкого дня, надаючи життєвих сил.

Рожевий колір вважається кольором ніжності і бажань. Постільна білизна рожевого кольору покращує настрій, воно подарує Вам відчуття безтурботності і комфорту. Комплекти рожевої постільної білизни прийнято дарувати молодятам, адже цей колір передає всю ніжність і глибину їхніх почуттів.

Коричневий колір є кольором міцності, надійності, здорового глузду і практичності. Постільна білизна коричневого кольору подарує відчуття тепла і стабільності, комфорту і довіри, спокою і життєвої сили. Є, переважно чоловічим кольором.

Жовтий - це позитивний і світлий колір сонця. Постільна білизна жовтого кольору даруватиме Вам силу і бадьорість, тепло і гарний настрій. Завдяки такій білизні Ви будете випромінювати позитив, осяваючи світ своєю посмішкою. Жовті тони прекрасно зміцнюють нерви і допомагають впоратися з депресією.

Запорукою міцного і здорового зну є якісна постільна білизна. Саме таку ви зможете замовити в інтернет-магазині https://home-shop.com.ua/postelnoe-bele/ по найкращій вартості. Ви зможете вибрати моделі різних кольорів, матеріалів, розмірів.