Швидкі кредити стали ще швидшими

Немає часу щоб йти в банк за кредитом, або є якісь проблеми, через які на схвалення заявки по кредиту розраховувати не доводитися? Не біда! Ви завжди можете звернутися за фінансовою допомогою до найближчого відділення будь-якого вподобаного вам МФО.

Що ж означають ці три літери? МФО - мікро фінансові організації, приватні установи, що спеціалізуються на наданні фінансових послуг населенню, у вигляді видачі грошових позик. Їх головна відмінність від банків - максимальна лояльність і прихильність до клієнта, і у цьому контексті хочеться порадити сервіс getzaim.com.ua. Вас не змусять збирати величезну кількість довідок, щоб довести свою платоспроможність. Все що вам потрібно, так це мати з собою документ, що засвідчує вашу особу, а так же бути повнолітнім.

А що ж, запитаєте ви, робити, якщо колись уже брав позики і не зміг укластися точно в строк погашення кредитних зобов’язань? Не треба панікувати, ось що. МФО і в цьому питанні проявляють прихильність і доброзичливість до своїх клієнтів, тому оформити швидкий позику без кредитної історії, або ж із зіпсованою кредитною репутацією не складе особливих труднощів.

У чому ж підступ і чи законно це? Ніякого підступу немає в принципі, і так, діяльність мікро фінансових організацій абсолютно не суперечить законодавству і контролюється державою. Зрозуміло, варто розуміти що приставка “мікро” в найменуванні типу даних установ є зовсім не просто так. Грошові позики видаються МФО менше, ніж традиційні банківські кредити, так само як і терміни, протягом яких позичальник зобов’язується погасити борг.

Багато солідних мікро фінансових організацій мають у своєму розпорядженні вкрай велику мережу філій, обов’язково врахуйте цей факт при виборі кредитора. Так само звертайте увагу на наявність веб сайту і чинного колл-центру. Це важливий фактор, що дозволяє відрізняти серйозні фірми, від фірм одноденок, у яких просто немає часу на реалізацію складної інфраструктури, властивій будь-якій фінансовій організації. Вище ми вже згадували, що діяльність МФО піддається ліцензуванню, однак тим не менше, слід знати, що на світовому ринку мікрокредитування все ще існує великий відсоток “сірих” фірм. У будь-якому випадку, ніколи не втрачайте пильність, особливо якщо це стосується грошей в цілому і кредитування зокрема.

До слова, МФО є своєрідними піонерами в області онлайн кредитування. Щодня, за допомогою використання мережі Інтернет оформляються тисячі і тисячі мікро позик. Клієнтам абсолютно немає потреби залишати свої затишні квартири та будинки, достатньо заповнити відповідну форму заявки, дочекатися поки введені дані будуть перевірені, або ж коли подзвонить черговий менеджер, для того щоб уточнити необхідні питання. Гроші надходять найчастіше протягом однієї години з моменту схвалення, а за статистикою схвалюють 90% заявок. Приємним бонусом буде і той факт, що мікро фінансові організації не скупляться на грамотне оформлення дизайну своїх сайтів для того, щоб забезпечити своїм потенційним клієнтам максимальну простоту оформлення мікро кредиту.

Проте, процентна ставка, що нараховується по кредитах від МФО, все ще досить висока в порівнянні з банками. Це - своєрідна компенсація за ризики, які бере на себе кредитор, а так же пояснює, чому в банках приділяють процедурі перевірки позичальника так багато часу. Тим не менш, багато МФО все ж видають позики за низькою відсотковою ставкою відповідно до програми лояльності.