Жіночі сумки: вчимося відрізняти оригінал від підробки

Купівля дорогої брендової сумочки - це як покупка машини. До цього потрібно підходити відповідально і перевіряти кожну деталь. Але тим не менше нас частенько хочуть обдурити і замість іменитого бренду вручити звичайну підробку.

Вірний спосіб уникнути підробок - робити покупки в фірмових магазинах. Якщо такої можливості немає, тоді в першу чергу переконайтеся в репутації продавця-посередника. Адже купувати недешевий товар не дивлячись - розкіш недозволена! У цьому контексті хочеться порекомендувати інтернет-магазин https://buduar-ua.com/, саме тут ви знайдете оригінальні стильні жіночі і чоловічі сумки відомих виробників.

Перш ніж зробити покупку, розгляньте брендову річ в деталях. Адже саме в дрібницях грішать виробники підробок: ідеально копіюючи форму, вони часто недбалі в нюансах. Заводських браків на брендових речах бути не може, тому що в своїй більшості бренд - це ручна робота, що не допускає жодної стирчачої нитки, кривого рядка і залишеної непоміченою краплі клею.

Отже, спершу помацайте матеріал, з якого виготовлена ​​сумка. Шкіра повинна бути м’якою, приємною на дотик, рівномірно забарвленою, неоднорідною за текстурою. Більшість підробок виконуються з неякісної шкіри жорсткої вичинки, яка не піддається природній деформації. Натуральна шкіра, якщо її трохи зім’яти, повинна легко повертатися в колишню форму, не залишаючи заломів.

Шви брендових сумок повинні бути подібні каліграфічному почерку, що не допускає ніяких помарок. Так, справжню сумку Hermes ви впізнаєте по запатентованому шву «ялинка». Прошивочна нитка у Hermes попередньо обробляється воском - для міцності.

Далі огляньте фурнітуру, яка повинна бути акуратно закріпленою і мати фірмове маркування. У сумок Louis Vouiton маркування присутнє на кожній металевій деталі. До слова, Louis Vuitton, на відміну від багатьох інших торгових домів, ніколи не загортають фурнітуру своїх виробів ні в папір, ні в тканину, ні в поліетилен - це та сама дрібниця, на якій можуть попастися штампувальники, візьміть собі на замітку.

Загляньте всередину сумки. Дуже часто саме на підкладкові матеріали нелегальні виробники намагаються знизити собівартість товару, вважаючи, що головне - ідеально скопіювати лицьову сторону. Так, у сумок Louis Vuitton підкладка навпомацки нагадує замшу, а у Fendi підкладка атласна, і, що характерно, пришита до основи сумки, а не приклеєна. Підкладкова тканину сумок Birkin не може бути з поліестеру і будь-якої іншої тканини, для них використовується найтоншої вичинки шкіра кози в тон виробу.

Фірмові сумки часто мають свої кодування. Так, у сумок LV цілих два коди: один з них внутрішній код, який знайти самостійно буде складно, а другий - код виробу, штамп. Звертаємо увагу, що LV ніколи не ставить в якості штампа тільки дату виготовлення, і ніколи - номер виробу в каталозі.

Сумки Fendi випускаються з серійним номером, який можна виявити або в бічній внутрішній кишені, або на підкладці. Крім того, з 2004 року Fendi стали випускати сумки з голографічним стікером, а Hermes пішли ще далі, придумавши потаємне безбарвне клеймо, про яке навряд чи здогадуються ті, хто штампує сумки від їх імені. Але і це ще не все: на всіх сумках Hermes стоїть штамп Hermes Paris made in France, витиснена буква на язичку, яка вказує рік випуску, і номер сумки на її ремінці.

У сумки-легенди Chanel 2.55 (маленька прямокутна сумка з бордовою підкладкою і потайними кишенями) є кілька ярликів-пластикових карт з ID-номером. Він може складатися з 7 або 8 цифр - залежить від року випуску (цифр буде 8 в тому випадку, якщо сумка зроблена після 2005 року). Крім того, всередині сумки буде голограма з ідентичним пластиковій картці номером.

Сумки від Gucci йдуть до покупця разом з картою автентичності або «Controllato» - картою і серійним номером, що містить дату виготовлення сумки, який знаходиться на ярлику разом з написом «Made in Italy». До слова, сумки від Gucci, котрі особливо полюбили “штампувальники”, в боротьбі з піратством продаються тільки в фірмових бутиках Gucci і тому зіткнутися з підробкою можна тільки в тому випадку, якщо ви її купуєте свідомо.

Відрізнити справжню сумку Lady Dior від копії неважко. На оригінальній сумці буде бездоганна фірмова обробка cannage - виконаний вручну тиснений візерунок на шкірі. Ніяких прикрас, крім як підвіски з буквами Dior, на сумці бути не повинно. Всередині, на блискучій жаккардовой підкладці, повинен стояти логотип CD і тільки. Варто врахувати, що до брендової сумки повинні додаватися додаткові атрибути, які теж варто перевірити. Серед них повинна бути як мінімум пакувальна коробка, захисний мішок і паспорт справжності.

Звертайте увагу і на пакувальний матеріал, і навіть на етикетку товару. Наприклад, у Burberry етикетка виконана з бежевого картону, до речі вона кріпиться чорною товстою ниткою, яка запечатана особливою ​​пластиковою печаткою, як поштовим сургучем. На етикетці завжди вказуються номер коробки і сезону. У більшості випадків коробки Burberry фірмового світло-бежевого кольору. А пакувальний пакет і коробка Hermes завжди оранжевого кольору.

Оригінальний Louis Vuitton загортають в білий папір, який заклеюють фірмовими круглими або прямокутними стікерами. На фірмовому пакеті обов’язково присутній напис: LOUISVUITTON - MaisonFondeeen 1854 - Paris. Ті, що йдуть в комплекті з сумкою LV захисні чохли - світло-жовтого або гірчичного кольору.

Всі модні будинки мають свій сайт, на якому зазвичай представлені моделі справжніх і минулих колекцій. Не полінуйтеся, вивчіть детально вподобану вам сумку, перш ніж зробити покупку. Вивчіть логотип, найменший відступ від оригіналу - це ознака «липи». Адже логотип - це обличчя бренду, з характерними тільки йому притаманними рисами, які не змінюються раптом, як не змінюються в один день риси вашого обличчя. При замовленні речі через Інтернет зверніть увагу на те, яка кількість сумок представляє інтернет-магазин: якщо сумок дуже багато або вам пропонується замовити сумку будь-якого кольору і розміру, то, швидше за все, вас обманюють.

Ціна. Пам’ятайте, що за якість треба платити, і тому, якщо вподобана вами брендовий сумка виставлена ​​за «смішні» гроші - будьте впевнені: це копія! Влаштовувати грандіозні розпродажі і продавати речі з ім’ям «дві за ціною однієї» не в правилах Модних будинків, адже брендовий продукція часто лімітована.