5 лайфхаків для пошуку ідеального купальника

Іноді здається, що купальники придумують спеціально, щоб прищепити дівчатам відчуття невпевненості в собі. В одязі все прекрасно, а на пляжі... Поспішаємо вас втішити: ви така не одна, і ситуацію здатний виправити грамотно підібраний купальник. І справа тут зовсім не в трендах, а в особливостях фігури кожної жінки.

Звертате увагу на тканину.

Якісний купальник виготовлений з поліаміду або спандекса, що дозволяє йому довго зберігати форму і колір. Моделі з поліестеру можуть коштувати дешевше, але і швидше втратять привабливість. Уважно читайте етикетку і опис моделі, щоб дізнатися чи захищає купальник від ультрафіолету, на скільки годин впливу солоної води і хлору розрахований. Зауважте, якісні купальники в Києві по вигідній вартості зараз пропонує інтернет-магазин amarea.kiev.ua.

Зверніть увагу на висоту і форму вирізу на плавках. Сьогодні в тренді високий виріз, як в 80-ті. Але не всім він підходить. Якщо у вас довгі стрункі ноги і невеликі сідниці, можете сміливо пробувати такий фасон. Кім Кардашьян це не зупиняє, тому ви теж можете експериментувати. Якщо у вас об’ємна нижня частина тулуба або є животик, зверніть увагу на вирізи, зміщені на передню частину стегна.

Використовуйте візуальні ефекти.

Дизайнер українського бренду DARI CO Дарина Авраменко розповідає про секрети: Для фігури «ромб» буде пасувати моделі злитого купальника, що мають у своїй конструкції стягуючі вставки в районі талії. Для підкреслення довжини ніг потрібно зупинити свій вибір на трусиках з високим вирізом. Цьому типу фігури підійде також акуратна спідничка. Власницям фігури «перевернутий трикутник» задля корекції варто приділити увагу моделям, що приховують занадто широкі плечі, а також візуально розширюють стегнову зону. Ідеальним у цьому випадку стануть танкіні, причому як роздільні, так і злиті варіанти. А всі декоративні елементи на кшталт рюшок, завязочок, поясів повинні знаходитись в зоні стегон.

Дивіться на колір.

Влітку завжди хочеться більше фарб, в тому числі на купальнику. Використовуйте це в свою користь. Обсяги підкреслять світлі кольори, а темні плавки візуально зменшать низ. Білосніжкам не варто для перших днів відпочинку вибирати червоні і чорні купальники - починати краще з рожевого, блакитного або різнобарвного. Дуже насичені відтінки підкреслять білизну шкіри.

Наостанок, перевірте якість швів. Проведіть пальцем по внутрішній поверхні: там не повинно бути нерівностей, гострих ділянок і стирчачих ниток. Якщо шов буде не плоским і не якісним, купальник буде натирати.