Дісней продовжить зйомки «Піратів Карибського моря» без Джонні Деппа

П'ята частина серії «Пірати Карибського моря» не виправдала очікування студії Діснея ні касовими зборами, ні за відгуками від критиків та глядачів. Теперь керівництво студії збирається перезапустити франшизу і вже веде переговори з сценаристами Реттом Рівзом і Полом Верніком, що подарував нам два «Дедпули».

По інформації з достовірних джерел Джеррі Брукхаймер, відповідальний за перші фільми, залишиться на посаді продюсера, але чи повернеться до головної ролі Джонні Депп на тлі всіх скандалів довкола актора - велике питання.

«Пірати Карибського моря: Мертвеці не розповідають казки» зібрані в домашньому прокаті всього 170 мільйонів доларів, добравши по світу остаточні 800 мільйонів. Картина повністю окупила виробничий бюджет і принесла прибуток, але студія Disney залишилася невдоволеною такими результатами. Теперь же інсайдери видання Deadline повідомляють, що сценаристами нового частини можуть стати Ретт Рівз і Пол Вернік. Вони працювали над такими успішними картинами, як «Ласкаво просимо в Зомбіленд», «Живе» та всі частини «Дедпула».

Серія фільмів про піратів приніс Disney 4,5 мільярда доларів, тому студія хоче вдихати в франшизу нову життя. До речі, ці та інші стрічки, популярні серіали можна переглянути у відмінній якості на відео сервісі kinobos.net.

Чи зостанеться місце для Джека Горобця в “Піратах” - великий питання. Починаючи з минулого року, ім’я Джонні Деппа міцно пов’язане з різноманітними скандалами. Не вдалося закінчити історію з побиттям його колишньої дружини Ембер Херда, як почалися судові тяжби з менеджерами актора. Крім того, багато прихильників фільму «Фантастичні тварини» були невдоволені вибором Деппа на роль Гріндевальди і вимагали від студії Warner Bros його звільнити. Ці та інші причини можуть змусити Діснея попрощатися з амплуа Джека Горобця.

А тим часом стало відомо, що Disney мріє про співпрацю з Леді Гагою. Перекваліфікована в актрису Леді Гага нині буквально нарозхват - настільки, що може собі дозволити відмовлятися від ролей в сумнівних спін-оффах. Цього разу, якщо вірити чуткам, спробу затягнути її в своє царство - підводне - зробила студія Disney. Газі пророкують роль головної злочинниці - морської відьми Урсули - в прийдешній «Русалоньці», бо важко не помітити їх очевидну подібність.

Багатостраждальний кіноремейк класичного мультфільму виношується студією вже добрих два роки і навіть зумів за цей час обзавестися режисером - Робом Маршаллом ( «Пірати Карибського моря: На дивних берегах») - і темношкірою Аріель - Зендаей ( «Людина-павук: Повернення додому»).

І Disney, і Гага, як водиться, тримають інтригу і інформацію не коментують.