Новий рік-2019 по фен-шуй: як привабити в будинок удачу

Для багатьох людей Новий рік - дуже символічне свято, адже це час, коли можна почати життя з нового аркуша: пробачити старі образи і печалі, поставити цілі і налаштуватися на нові звершення. Як зустріти Новий рік 2019 за всіма правилами фен-шуй, щоб в новому році супроводжували удача та везіння?

Фен-шуй - найдавніше китайське вчення, яке допоможе правильно вибудовувати енергетику життєвого простору і використовувати вібрації, які надсилаються до нас згори. Тому не варто недооцінювати поради і правила, якими діляться китайські мудреці. Як же приманити удачу і отримати прихильність Жовтої Земляний Свині в 2019 році? Насамперед варто красиво прикрасити оселю, і в цьому вам допоможуть чудові повітряні кульки, представлені на сайті https://shariki24.kiev.ua.

Рік Свині обіцяє бути дуже успішним для всіх представників китайського гороскопу, особливо пощастить людям, які пов’язані з фермерством і роботою на землі. Фахівці в області фен-шуй в рік Свині радять більше часу приділяти сім’ї і близьким, розвиватися і осягати нові знання, більше подорожувати.

Зустріч Нового року за всіма канонами фен-шуй, це не тільки правильний колір і наряд, а й маса інших аспектів. По-перше, готуючись до зустрічі Нового року необхідно розібрати завали і позбутися від мотлоху і непотрібних речей в будинку, так як порядок в домі звільнить місце для вільної циркуляції енергії щастя і достатку. За законами фен-шуй, у кожного предмета в будинку є своє місце, щодо сторони світу, тоді енергія циркулює правильно, залучаючи в будинок любов і гармонію. Новорічна ялинка, не виняток, її також необхідно поставити в правильному місці, а серед прикрас обов’язково повинні бути кулька з намальованим китайським ієрогліфом, червоний ліхтарик з пензликом або монетка з отвором.

Рік Свині завершує 12-річний цикл, тому він забере весь негатив і труднощі і сприятиме справах в бізнесі і процвітання, але це не стосується нових починань, з ними якраз краще почекати.

2019 рік дуже сприятливий для створення сім’ї і народження дітей. Будьте спостережливими і прислухайтеся до знаків, вони допоможуть вам знайти другу половинку або допоможуть зміцнити сім’ю.

Новорічний стіл повинен бути щедрим і багатим, обов’язково спечіть печиво з передбаченнями, це зробить свято особливо чарівним. Неодмінно купіть собі невеликий талісман у вигляді свинки, це може бути брелок або підвіска, він здатний залучити удачу і сприяти збільшенню прибутку.

Будинок потрібно красиво прикрасити до свята: сніжинки, вінок на двері, золоті кулі і обов’язково свічки. Також обов’язково купіть в будинок скарбничку у вигляді апетитної свинки або красиву статуетку і поставте на видному місці.