Названо найкращі електромобілі 2018 року

Електромобільні технології можуть бути привабливими самі по собі, але питання, який конкретно електромобіль підходить саме вам, залишається відкритим. Експерти видання Myev.com розглянули всі електрокари, доступні в 2018 році, і звузили список машин, гідних покупки, до п'яти фаворитів.

При виборі кращого електромобіля бралися до уваги кілька критичних міркувань. Одними з ключових моментів для покупця є запас ходу авто, його ціна, прогнозована економія палива. Крім цього, також враховувалася надійність, універсальність, продуктивність і дизайн.

Отож, нижче представлено список фаворитів, а на https://ecoparts.in.ua/ можна вигідно придбати якісні оригінальні запчастини до популярних марок електромобілів

Hyundai Ionic Electric

Запас ходу: 200 км, швидкість: 150 по місту / 122 по шосе, ціна: 30 385 дол. США

Новітня модель на ринку електрокарів, компактний хетчбек Hyundai Ionic Electric має досить велику дальність пробігу без підзарядки, що робить його зручним у щоденному використанні для більшості споживачів. Може 118-сильний електромотор і не найдинамічніший у цьому списку, але крутний момент в 295 Нм забезпечує швидкий старт і приємні відчуття при розгоні. Це містке і стильне авто, в стандартні характеристики якого входять адаптивні світлодіодні фари і синхронізація зі смартфоном.


Nissan Leaf

Запас ходу: 243 км, швидкість: 125 в місті / 100 на шосе, ціна: 30 885 дол. США

Це один з найбільш “старих” електрокарів (був випущений в 2010 році). У 2018 році Nissan збільшив запас ходу майже на 50% - до неймовірно практичних 243 км, і потужність - до 147 кінських сил. Разом з тим, ціну на «Ліф» 2018-2019 виробник зменшив. Авто має повний набір асистентів для запобігання нещасних випадків, систему автономного управління ProPILOT і систему e-Pedal, яка дозволяє управляти автомобілем в режимі «одної педалі».


Chevrolet Bolt EV

Запас ходу: 383 км, швидкість 128 в місті / 110 на шосе, ціна 37 495 дол. США

Chevrolet Bolt EV - доступний електромобіль c великим запасом ходу. Це компактна машина, схожа за зовнішніми даними з SUV-моделями і набагато більш місткими, ніж здається на перший погляд. Потужність двигуна становить 200 кінських сил. Як і Nissan Leaf, Bolt EV відрізняється простим «однопедальним» управлінням з максимальним регенеративним гальмуванням, хоча при бажанні електрокаром все одно можна управляти традиційно. Його передбачуваного запасу ходу в 383 км досить для тривалих щоденних поїздок.


Tesla Model 3

Запас ходу: 499 км швидкість: 136 в місті / 123 на шосе, ціна: 50 200 долл. США

Хоча нам ще тільки належить побачити обіцяну базову версію середнього класу вартістю 35 тис. Доларів, версія за 50 тис. вражає своїм елегантним зовнішнім виглядом, футуристичним дизайном і загальною продуктивністю. Максимальна швидкість машини - 250 км / год, а до 100 км / год вона розганяється всього за 3,5 секунди. Повний привід знадобиться тим, хто проживає в регіоні з мокрими або сніжними зимами. Додаткова система Autopilot від Tesla практично автономна, але водій як і раніше повинен тримати руки на кермі і бути готовим перехопити управління. Більшість бортових систем електромобіля управляються 15-дюймовим тач-скрін на приладовій панелі.


Tesla Model S

Запас ходу: 400-570 км швидкість: 92-102 в місті / 100-105 на шосе, Ціна: 75 700 долл. США

Хоча це найдорожча модель в цьому списку, седан Tesla Model S заслуговує лідируючу позицію. Завдяки можливості вибору ємності акумуляторних батарей Model S перевершує інші електромобілі в запасі ходу. Велика дальність пробігу і велика мережа зарядних пристроїв забезпечують тривалі комфортні поїздки.

Навіть через кілька років після дебюту цей приголомшливо стильний автомобіль як і раніше подобається споживачам. Повний привід поставляється в стандартній комплектації, а швидкість в 100 км / год досягається всього за 2,5 секунди. Бортові системи управляється за допомогою 17-дюймового екран на футуристичної приладової панелі.