Де замовити чищення каналізації

Прочищення від засмічень каналізації - та послуга, яка потрібна на багатьох об'єктах. Особливо це стосується густонаселених мегаполісів, що мають розвинену інфраструктуру - там постійно потрібно виконувати подібні роботи. Лише в цьому випадку система буде функціонувати безперебійно, чітко, а сама по собі каналізація гарантуватиме комфортне проживання і надійність експлуатації (зокрема, якість відведення стічної системи).

Вже багато років компанія «Трубочист» успішно працює на ринку послуг прочищення каналізації і за ці роки зарекомендувала себе справжнім професіоналом у своїй справі. Для цих завдань в арсеналі компанії є найсучасніше обладнання, і застосовуються інноваційні ефективні технології. Якщо вам необхідно усунути засмічення в каналізації, прочистити трубу або вирішити інші проблеми з каналізацією, зайдіть на сайт http://trubochist.kiev.ua/, зробіть всього один дзвінок,  і в найкоротші терміни фахівець вже буде у вас з усією необхідною технікою для виконання робіт будь-якої складності.

У своїй роботі «Трубочист» бере за зразок досягнення іноземних колег і хоч в деяких питаннях європейські фахівці далеко попереду, але колектив компанії невпинно вдосконалюється. Багато одиниць техніки та комплектуючі закупляються також в Європі, що дозволяє більш якісно виконувати роботи з прочищення каналізації без ризику пошкодження труб і виникнення інших непередбачених ситуацій. Додаємо до вищевикладеного величезний досвід і високу відповідальність співробітників і отримуємо високоякісну послугу, яку наші клієнти будуть рекомендувати.

Як правило, прочищення каналізації виконується одним з двох методів:

- механічне прочищення каналізації;

- гідродинамічне прочищення каналізації.

Що собою представляє кожен з них, ми зараз і розберемося.

Механічна прочищення каналізації

На перший погляд може здатися, що прочистити каналізацію механічним способом досить легко і з цим може впоратися кожен, але ж засмічення бувають дуже різними і типи труб - теж. І якщо це невелике м’яке засмічення, яке досить просто проштовхнути тросом, то це одна справа. А ось тверде засмічення в каналізації, яке утворювалося роками все більше і більше перекриваючи просвіт труби, видалити буде не так і просто.

Для усунення твердих засмічень в каналізації застосовується спеціальна установка для механічної прочистки труб з потужною обертовою головкою, на яку надягають різні насадки. Установка заводиться в трубу і прочищає просвіт до початкового розміру, руйнуючи тверді відкладення, а також предмети, потрапили в трубу, засмічуючи її.

Варто відзначити, що сучасні пластикові труби набагато рідше піддаються засміченню, так як внутрішня поверхня цих труб гладка і сміттю просто нема за що чіплятися. А ось старі чавунні труби засмічуються постійно саме через нерівну горбисту внутрішню поверхню, на якій відмінно осідають мулисті, вапняні і інші відкладення, які ростуть, як сталактити, і перекривають просвіт труби.

Гідродинамічне прочищення каналізації

Пластикові труби також можуть засмітитися, в разі якщо каналізаційна система змонтована без достатнього нахилу і з великою кількістю поворотів і прямих кутів. В такому випадку прочистити каналізацію, не пошкодивши її, допоможе гідродинамічна установка прочищення.

Цей метод вважається найбільш екологічно чистим і щадним і в той же час дуже ефективним. У трубу, де утворилося засмічення, подається звичайна вода під високим тиском, яку створює спеціальна установка. Таким чином, за допомогою одного тільки тиску, а це ні багато, ні мало 200 атмосфер, труба очищується від всіх можливих м’яких і напівтвердих відкладень в лічені хвилини. Спосіб особливо гарний тим, що тут не застосовується жодна хімія, а значить, ви зможете відразу ж користуватися своєю чистою каналізацією.

Крім того, гідродинамічна установка також використовується для очищення різних виробничих механізмів, як зовні, так і всередині.

Прочищення каналізаційних колодязів

Спеціальні споруди, що називаються каналізаційними колодязями, створені для того, щоб контролювати роботу каналізації. У нашому кліматі в залежності від погодних та інших умов експлуатації, необхідне прочищення каналізаційних колодязів 1-5 разів на рік. Всіляке сміття, пісок, гілки та листя засмічують колодязі і можуть стати причиною зупинки роботи всієї системи, тому важливо своєчасно проводити очищення каналізаційних колодязів. Отож не зволікайте з викликом спеціаліста, якщо помітили неприємний запах з колодязя, так як це може свідчити про процес гниття і утворення хвороботворних бактерій.

Очищення зливостоків і дренажів

Необхідно проводити очищення зливоприймачів як мінімум раз в сезон, і частіше, якщо там накопичується бруд, сміття, сухе листя, що перешкоджають відведенню води після дощу. Всі ці вуличні дренажні системи виконують важливу функцію відведення води після танення снігу і сильного дощу, щоб вода йшла в каналізацію, а не підтоплювала підвали, погреби та інші споруди. Прочищення цих систем виконується частіше механічним способом, а також при необхідності і гідродинамічної установкою. Цю послугу ви теж можете замовити в компанії «Трубочист».