Лазерна епіляція - новий підхід до краси і гладкості вашої шкіри!

Епіляція вже давно не примха, а необхідність. Ця процедура дійсно актуальна для кожної сучасної дівчини, яка стежить за собою. Питання в тому, який спосіб епіляції вибрати. Сьогодні вважається, що найбільш ефективний метод - лазерна епіляція.

А кому, як не досвідченим фахівцям Avant’age Cosmetologie відомі всі тонкощі цього прогресивного ефективного методу, і якщо ви бажаєте отримати шовковисту красиву шкіру, скористайтесь послугою лазерна епіляція Львів саме в цій клініці. Але що ми знаємо про цю процедуру? Давайте заглибимося в суть і розвіємо міфи.

Як це працює

Меланін, який знаходиться в організмі людини, поглинає світлову енергію лазера. Відбувається реакція фототермолізу - волосся нагріваються до 80 градусів Цельсія і всі клітини волосяного фолікула в цей момент гинуть, а ріст волосся тривалий час не відновлюється.

Це назавжди?

На жаль, навіть лазерна епіляція не здатна позбавити вас від абсолютно всіх волосків на тілі на віки вічні, адже за допомогою такої епіляції видаляється тільки те волосся, яке в момент процедури знаходиться у фазі росту. Це від 20 до 90% волосяних фолікулів. Перехід з однієї фази в іншу займає від 21 дня до місяця, цим і зумовлена ​​регулярність повторення сеансів. Але варто зазначити, що після курсу процедур ніяке небажане волосся не буде турбувати вас від півроку до півтора років. Погодьтеся, значний результат!

Причрму, завдяки лазерній технології можна позбутися волосся практично на всіх ділянках тіла. Це не боляче і безпечно.

Видаліть це повністю!

Час, який потрібен кожній людині для повного видалення небажаного волосся лазером, індивідуальний. Декому досить 4 сеансів, іншим може знадобитися до 10 процедур. Це складається з безлічі факторів, але результат в будь-якому випадку буде один: ви забудете про епіляцію надовго.

А готуватися треба?

Перед першою процедурою фахівці радять за 7 днів до сеансу виключити солярій, за 3 - використання скрабів, за день до сеансу - збрити волосся на обраній ділянці тіла. Між процедурами не варто депілювати обрану зону самостійно. Також уникайте тривалого впливу на шкіру сонячних променів і солярію. Ось і всі нюанси. Все просто, чи не так?

Це боляче?

Все залежить від апарату, яким роблять процедуру. У Avant’age Cosmetologie працюють з системою Candela GentleLase Pro. Процедура з ним проходить максимально комфортно, швидко (менше 1 години), безболісно і безпечно. Неприємні відчуття можуть з’являтися під час роботи з чутливими ділянками шкіри, але вони цілком терпимі. Опіків з таким обладнанням та кваліфікованими майстрами також побоюватися не варто. Цей найновіший лазерний апарат наносить імпульси рівномірно, що знижує больові відчуття. Максимальне пошкодження шкіри від використання апарату - це легке почервоніння

Це точно не шкідливо?

Ні! Він повністю безпечний, адже на шкіру впливає інфрачервоний промінь, а не ультрафіолет. Повірте, від засмаги на пляжі шкоди буде більше, ніж від лазерної епіляції.

У клініці Avant’age Cosmetologie процедуру проводить досвідчений майстер, а використання апарату Candela GentleLase Pro, як ви зрозуміли, максимально безпечне. До того ж зараз діють приємні пропозиції на пакети процедур. Заходьте на сайт avantage.lviv.ua, де ви знайдете контактні дані, а також більше інформації про пропоновані послуги