Ремонт під ключ від ОДСК - отримайте житло вашої мрії!

Рано чи пізно кожен житель стикається з необхідністю ремонту квартири. Купівля житла на первинному або вторинному ринку передбачає переробку його під свої потреби. Крім того, квартира потребує косметичного ремонту кожні 5-8 років.

Це “задоволення” не з дешевих, і в цілях економії зробити його можна спробувати і самостійно. Але куди більш сучасний і ефективний спосіб привести житло (будь то маленькі квартири в старому житловому фонді або ж «крупногабаритка» в новобудові) в яскравий, стильний, комфортний для життя стан - це замовити ремонт квартири у професіоналів.

Вже багато років компанія ОДСК успішно і ефективно працює на ринку будівельних та оздоблювальних послуг, а тому досвідчені майстри компанії з готовністю і гарантією виконають ремонт будь-якої складності за більш ніж адекватною ціною.

Ремонт квартир: ціни включають професіоналізм

Недорогий ремонт квартир не завжди означає сміття, бруд і масу претензій до будівельній бригаді. У ОДСК інші принципи. Незалежно від масштабів майбутніх робіт компанія зобов’язується зробити ремонт в квартирі на такому рівні, щоб не почути жодного нарікання від клієнта, причому не встановлюючи необґрунтованих цін, і запропонувавши ціли ряд приємних бонусів.

Ремонт квартир: розцінки

Є такий міф, що найдешевше - зробити ремонт в квартирі самостійно. І не потрібно наймати робітників, ставити їм завдання, закуповувати матеріали, контролювати терміни та якість виконання. Але, як показує досвід, найчастіше такий новаторський підхід в підсумку виявляється куди дорожче підходу професійного - оскільки «з’їдає» куди більше особистого часу, а також частенько вимагає додаткових грошей і сил на переробку неякісно виконаних елементів.

Замовивши ремонт квартир будь-якої складності у ОДСК, ви застраховані від втрат часу, компромісів щодо якості, а також бюджетних втрат. Перед тим, як приступити до ремонту квартир, майстри компанії з готовністю нададуть вам детальний кошторис.

Точний кошторис складається після виїзду на об’єкт, здійснення замірів, обговорення всіх деталей з Замовником, складання дизайн-проекту і всіх розрахунків. Приблизну вартість ви можете прорахувати самостійно, скачавши прайс, або ж скориставшись зручним функціоналом швидкого розрахунку на сайті odsk.od.ua.

Кінцева вартість робіт складається з ряду показників:

- типу ремонту;
- метражу площі;
- хитромудрості дизайну;
- масштабів і складності робіт;
- типу житла (вторинне або новобудова);
- застосовуваних чорнових і обробних матеріалів.

Можна без перебільшення стверджувати стверджувати: серед фірм, що виконують ремонт квартир в Одесі, ціни, які пропонує компанія, є одними з найбільш вигідних для замовника. Причому зниження витрат досягається не за рахунок погіршення якості, а виключно завдяки досвіду, який мають наші майстри і робітники: тут наймають тільки професіоналів, які витрачають на ремонт набагато меншу кількість трудогодин.

А щодо конкретних цифр, то квадратний метр ремонту “під ключ” вам обійдеться в 3499 грн., і в цю суму включаються весь спектр електромеханічних, сантехнічних, малярних робіт, встановлення ламінату, плитки, гіпсокартону, інші роботи, плюс ретельне післяремонтне прибирання. Одним словом: замовив, і через деякий час зайшов у повністю готову для комфортного проживання домівку! Якою вона може стати? Подивіться на сайті компанії фотогалереї робіт.

Хтось скаже, що це, все-таки зависока ціна, і дешевше замовити приватну бригаду. Але зверніть вашу увагу на наступні моменти:

Офіційний договір підряду

ОДСК укладає офіційний договір підряду з кожним замовником і несе за нього повну відповідальність. Детальний кошторис гарантує клієнтам фіксовані ціни на ремонтно-оздоблювальні роботи, визначає обсяг робіт і їх вартість.

Бригаді платять, як правило, готівкою, при цьому договори, кошториси та акти про приймання не оформляються, у бригад немає допусків і ліцензій. Витрати на оплату винагороди бригаді неможливо прийняти до бухгалтерського обліку і зменшити тим самим оподатковувану базу з податку на прибуток, а також отримати право на залік ПДВ. Тим самим замовник втрачає податкову вигоду в розмірі понад 35% від вартості робіт і матеріалів.

Відповідальність

Приватника дуже важко притягнути до відповідальності за неякісно виконані роботи. У компанії ОДСК є солідні активи - нерухомість, обладнання, техніка, грошові кошти на рахунках, які можуть покрити можливі збитки. У бригад, навпаки, немає нічого. Максимум, чим можна покрити збитки внаслідок неякісно виконаних робіт - це не оплатити роботи. Даний механізм, звичайно, хороший, але що робити, коли бригаді був виплачений аванс, а частина, що залишилася належної винагороди не може покрити всіх збитків?

Гарантія

Працюючи з бригадою, потрібно розуміти, що гарантійного обслуговування, швидше за все, не буде. Бригади, як правило, формують приїжджі, які працюють вахтовим методом і, відпрацювавши кілька місяців, їдуть додому - знайти їх практично неможливо. На усунення несправностей доведеться наймати сторонніх будівельників, несучи при цьому додаткові витрати. З ОДСК все набагато простіше - вони дорожать своїм ім’ям, репутацією і за рідкісним винятком не відмовляють у гарантійному обслуговуванні.

Якість  і професійний досвід

Приватники менш професійні, а значить, якість виконаних робіт буде, скоріш за все, невисокою. Бригади, на відміну від компаній з хорошою репутацією, працюють як вміють, часто не дотримуючись будівельних норм і правил, ГОСТів і технічних регламентів.

Багато досить простих на перший погляд речей ніколи не вийде виконати ідеально відразу. Для всього слід набути досвіду, який професіонали вже мають. Тому, не наважившись вдатися до послуг фахівців в області ремонту, зважте на те обставина, що навіть при всьому бажанні і старанні, ви не зможете провести якісний ремонт, поки не знайдете необхідні для цього навички.

Панування

Звернувшись в ОДСК за професійним ремонтом з вами, безсумнівно, буде укладено договір підряду, детальний кошторис та складено графік проведення ремонтних робіт з урахуванням ваших побажань. Оскільки тільки системний підхід може гарантувати якісне виконання робіт та дотримання намічених термінів.

Інструмент і матеріали

Повне оснащення всім необхідним інструментом для виконання робіт будь-якої складності. При роботі зі своїми матеріалами гарантується їх якість, а всі можливі переробки, що виникли під час ремонту через неякісні матеріали зі сторони, бере на себе ОДСК.