Топ-5 трендових іграшок: чим порадувати дитину в 2019 році

В іграшковій індустрії, як і в будь-який інший, регулярно з'являються цікаві новинки. Це дає батькам можливість щорічно радувати своїх крихіток чимось новеньким. Якими ж яскравим, цікавими та неймовірно кумедними подарунками варто потішити улюблену дітвору в 2019 році?

Експерти представили найоригінальніші і трендові іграшки для дошкільнят

Ляльки L.O.L.

Ось вона - величезна радість для маленьких принцес! Кожна лялечка L.O.L. упакована в багатофункціональну пластмасову кульку, яка при відкритті ділиться на іграшкову міні-ванну і спальню. Але найцікавіше - на кульці є кілька шарів термоплівки, під яким ховаються лялькові телефон, плаття, туфельки і багато інших сюрпризів. Порадує дівчаток і вміння іграшок плакати, плюватися водою, пісяти, змінювати колір в холодній воді. До речі, в інтернет-магазині https://teddyclub.shop/category/igrushki можна придбати чудові ляльки і безліч інших яскравих захоплюючих іграшок для дітей різного віку.


Rubber Band Ball

Незвичайна альтернатива звичайному м’ячу для вуличних ігор, жонглювання і гри в їстівне / неїстівне. Чи не кожна дитина може правильно розрахувати свої сили. М’ячик Rubber Band Ball складається з різнокольорових м’яких гумок, тому навіть при сильному кидку нікому не заподіє шкоди. Для компанії дітей дошкільного віку - в самий раз!


Fingerlings Interactive Baby Monkey (Інтерактивні мавпочки на палець)

Вони як живі! Це справжнісінькі ручні мавпочки, які не тільки кріпляться на пальчики, але і реагують на погладжування, рухи, звуки, хлопки і похитування. Ці забавні звірятка вміють видавати звуки: хропуть, угукают і верещать. Звичайно, веселі мавпочки можуть порадувати дітей будь-якого віку, але найкращим сюрпризом вони стануть для малюків до 6-ти років.


Гідрогелеві кульки

Так-так, гідрогелеві кульки колись були помічниками садівників в зволоженні грунту. Нещодавно виробники іграшок придумали для них нове застосування. Маленькі м’які кульки відмінно підходять для того, щоб вигадувати різні фокуси, ховати в них предмети, і навіть насипати їх у міні-басейн замість води!

Головне - не залишати маленьких дітей грати з такими кульками без нагляду, адже якщо хтось проковтне хоча б один, то необхідно буде терміново викликати швидку допомогу.


Hatcimals

Пам’ятайте кошлатих розмовляючих іграшок-роботів Фербі? Любителі цих дивовижних істот точно оцінять нових інтерактивних дракончиків Hatcimas. Ці іграшкові створіння народжуються, розвиваються і ведуть себе дуже реалістично. Спочатку малюк побачить перед собою яйце, яке необхідно погріти в руках 10-15 хвилин. Потім починається справжнє диво - міні-дракончик з’являється на світ! Ця іграшка вчить дитину важливій якості - вмінню бути турботливим і люблячим, адже свого Hatcimals потрібно нагодувати, погладити, пограти з ним (і він, звичайно ж, відповість на це взаємністю). А ще дракончик навчиться виконувати нескладні команди.

Тепер ви точно будете знати, що подарувати дітям дошкільного віку на День Народження або будь-яке інше свято, адже ці іграшки не тільки радують, а й розвивають.