Кур’єрську доставку з Лінкор зробити дуже легко — телефонуйте 537

Якщо хочете пересуватися в комфортних умовах і при цьому не витрачати багато грошей на послугу виклику авто, робіть замовлення таксі Київ дешево в компанії Лінкор. Наша інформаційно-диспетчерська служба забезпечує кожного пасажира не тільки максимальною зручністю, але також допомагає зекономити бюджет. Викликайте таксі цілодобово за коротким номером 537, або залишайте заявку онлайн.

Вибирайте високу якість і помірні тарифи

Займаючись пасажирськими перевезеннями в столичному регіоні, таксомоторна компанія Лінкор зайняла лідируючі позиції і утримує їх. Службу таксі вибирають жителі і гості міста, які не люблять довго чекати і даремно витрачати гроші. Ми гарантуємо зразкове обслуговування і невисокі ціни, доступні для населення і гостей міста, також ми надаємо таку послугу як: кур'єрська доставка таксі https://linkor.in.ua/courier/.

Замовляйте кур'єрську доставку online

Якщо дорога кожна хвилина, оформляйте кур'єрську доставку сучасним способом через інтернет, який зажадає мінімум вашого часу.

Для цього необхідно завантажити форму на сайті, і внести в неї початкову і кінцеву адресу вашої поїздки. При введенні перших букв програма покаже релевантний список, з якого просто виберіть ту вулицю або площу, яка потрібна.

Опція, яка розраховує тариф послуги, розташована в нижній частині форми. Натискаєте кнопку, і відразу дізнаєтеся, скільки потрібно заплатити за поїздку. Після того, як дізнаєтеся вартість і погодитися з нею, відправляйте заявку на обробку.

Програма за найкоротший термін підшукає найближче таксі до замовника, покаже інформацію про машину і телефон для зв'язку з таксистом. Всього для замовлення буде потрібно близько хвилини.

Телефонуйте диспетчеру за номером 537

Якщо віддаєте перевагу традиційному варіанту виклику таксі, телефонуйте в call-центр, набравши з мобільного номер 537. При цьому за розмову платить ІДС Лінкор. Скажіть диспетчеру, за якими адресами буде проходити маршрут, і дізнаєтеся, скільки платити за проїзд. Співробітники call-центру працюють оперативно, тому на оформлення заявки піде мінімум вашого часу.

Зразкове якість сервісу

У компанії Лінкор робота в таксі надається тільки кращим таксистам і диспетчерам, які сумлінно виконують свої обов'язки, і відносяться до клієнта чемно і доброзичливо.

Диспетчери відрізняються оперативністю обробки замовлень і підкажуть по будь-якому запитанню щодо поїздки. Таксисти добре знають Київ, тому об'їдуть проблемні місця і витратять на дорогу мінімум часу. Також у них відмінні водійські навички і досвід роботи за плечима.

Здійснюйте замовлення таксі Київ в кращій столичній компанії, яка гарантує відмінний сервіс при низькій вартості послуги!