Чи можна заробити на SMS

Заробіток на смс є одним з найбільш цікавих способів отримання додаткового доходу з існуючих в інтернеті. Тільки вузьке коло людей на даний момент знає, про що йде мова, хоча фактично з цим методом стикався кожен користувач.

Отримання прибутку за допомогою смс має безліч шанувальників і поступово набирає обертів. Популяризація методу багато в чому залежить від того, що нині кожен житель цивілізованих країн від малого до великого має мобільний телефон, а то й кілька. Не дивно, що заробіток на платних смсках привертає все більше початківців манімейкерів.

У цього методу є кілька сильних сторін:

- простота використання завдяки автоматизованим сервісам управління платежами,
- доступність для будь-якого користувача,
- поширеність завдяки різноманітності мобільних операторів і площі їх покриття.

Яким буває заробіток на смс?

Продаж інформації

Якщо ви є власником будь-якого інтернет-ресурсу, може виникнути ситуація, що частину інформації ви не готові поширювати безкоштовно. Наприклад, сайт присвячений заробітку в інтернеті, і ви знайшли унікальну методику, яка ще нікому не відома. Тоді ви можете зробити доступ до цих даних за допомогою смс. В цьому випадку користувачеві необхідно буде відправити смску, у відповідь на яку йому прийде код доступу. Людина отримує потрібну йому інформацію, а ви заробіток. В результаті всі залишаються задоволені.

Важливо, щоб інформація про те, що смс платні і скільки буде знято з рахунку, була доступна заздалегідь. Інакше така схема буде вважатися шахрайською. Такий спосіб заробити на смсках називається смс-біллінг.

До речі, на сайті  https://mobirich.io/ ви дізнаєтесь про додаток Мobirich, який дозволяє заробити на невикористаних SMS.

Продаж товарів і послуг.

Також можливість заробити на смс є у власників тих ресурсів, які поширюють товари або послуги. В цьому випадку оплачувана користувачами смс буде не ключем входу, а способом оплати. Найкраще такий метод розрахуватися за придбання працює при покупці інфо-продуктів - книг, семінарів, відеолекцій. Він дозволяє людям швидко купити бажане, а вам - отримати додатковий спосіб оплати і, можливо, підвищити обсяги продажів.

Скачування файлів.

Такий спосіб заробити на смс найбільше поширений на файлообмінниках. Власники закривають вільне скачування файлом і щоб завантажити собі потрібний документ, користувачам необхідно відправити смску на певний номер. Нерідко скачування залишають відкритим, але безкоштовний режим при цьому дуже повільний і часто дає збої, а також вам необхідно переглядати рекламні ролики.

Краща швидкість і якість скачування стають доступні тільки після відправки смс, за що для вас відкривається преміум-аккаунт. Чим більш рідкісні, затребувані і популярні файли ви будете розміщувати, тим більше буде ваш заробіток на смс.

Скарбничка.

Це не стільки можливість заробити на смсках, скільки приємне доповнення, тому що передбачити розмір прибутку в цьому випадку не вийде. Працює він так: ви є власником сайту, на якому безкоштовно розміщуєте багато цікавої та актуальної інформації. І щоб ті користувачі, яким ви дійсно допомогли, могли висловити подяку, розміщуєте на сайті смс-скарбничку. З її допомогою гості сервісу можуть відправити вам будь-яку невелику суму.

Чати.

Дивно, але факт - все ще актуальний такий метод спілкування, як телевізійні чати. Хоча б раз їх бачив кожен - рядок, що біжить внизу телепрограми, в яку кожен може надіслати за допомогою смс свій «меседж». Причому вартість їх немаленька - може доходити до 100 гривень! Але поки є попит, пропозиція теж має право на існування. Тому така ідея заробітку теж все ще актуальна.

Голосування.

Ще один спосіб отримання доходу, який переважно зустрічається на телебаченні - це всілякі варіанти голосування, в яких використовується відправка смс. Але є у нього відображення і в віртуальному світі. Наприклад, власники сайтів знайомств можуть пропонувати своїм користувачам отримати віп-статус, відправивши дорогу смску на короткий номер.