Рюкзак для міста: який вибрати і з чим носити

Останнім часом намітилася тенденція розділяти моду на два самостійних напрямки: всім відому високу моду і street fashion (вуличну моду). Висока мода диктує нам сезонні тренди, а вулична мода «адаптує» їх під наш повсякденний спосіб життя.

Головний девіз вуличної моди - одяг повинен бути не тільки стильним, але і комфортним. Це стосується і аксесуарів, про які піде мова в цій статті, зокрема про модні сумки 2018. Модні клатчі, розшиті стразами, залишимо для вечірніх виходів у світ. Звернемо увагу на повсякденні жіночі сумки.

У моді об’ємні моделі «оверсайз», що відрізняються місткістю, сумки-портфелі, класичні «офісні» сумки «tote» з двома ручками, а також моделі сумок, запозичені зі спортивного арсеналу - сумки-мішок, сумки-циліндри і рюкзаки для міста. Класичні варіанти сумок носити можна практично з чим завгодно, а ось з «новим» спортивним стилем все трохи складніше. Візьмемо, наприклад, набираючий популярність тренд - рюкзак для міста. У магазинах можна знайти дуже багато варіантів цієї стильної “штучки”, для прикладу, чудовий функціональний рюкзак Dakine, що вигідно можна замовити на too.com.ua. Є такі рюкзаки, які більше нагадують спортивний або кежуал стиль, а є моделі для офісу.


З чим носити рюкзак для міста?

Рюкзак для міста з строкатим принтом прекрасно буде виглядати з рваними джинсами, які повернулися в моду цим літо, а також пуловером, чи світшотом. Рюкзаки з квітковим принтом можна носити з сукнею прямого крою, сукнею-сорочкою або сукнею іншого лаконічного фасону. Однотонні рюкзаки часто поєднують з курткою «бомбер», вітровками в спортивному стилі і джинсовими куртками.

Якщо у вашому гардеробі вже є така модна новинка, як безрозмірне пальто (оверсайз), то до нього також можна прикупити модний повсякденний рюкзак. Головне, щоб він поєднувався із загальним стилем та кольоровою гамою. З одягом в діловому стилі теж не забороняється носити рюкзак. Правда, в цьому випадку він повинен бути цілком виконаний зі шкіри. Так він більше буде походити на модну ділову сумку. Рюкзаки для міста зі шкіри або однотонної щільної тканини добре виглядають і з шкіряною курткою. До такого способу вибирайте рюкзак з великою кількістю металевих пряжок і іншої цікавої фурнітурою, тоді створиться відчуття модного в майбутньому сезоні осінь-зима стилю «глем-рок».

Як ви зрозуміли, можливостей поєднання рюкзака модної моделі «для міста» з іншим одягом у вашому гардеробі безліч. Якщо подивитися різні бренди, що випускають сумки, то можна з легкістю знайти рюкзаки найрізноманітніших стилів: від Casual до етнічного або андеграундного. Будь-який з них буде відрізнятися комфортністю, функціональністю і місткістю. Це головні плюси даного аксесуара. У нього влізе все: і ділові папери, і планшет, і косметичка, і портмоне, і всі інші необхідні повсякденні дрібниці. А головне те, що сучасні рюкзаки не тільки функціональні, але і красиві. Особливо цей новий тренд вуличної моди полюбився молоді.