Тонкощі вибору штучної новорічної ялинки

З приходом зими починається передноворічна метушня, а найголовнішим же пунктом в списку підготовки до свята є ялинка. Сьогодні виробники і продавці пропонують величезний вибір святкових ялинок, різних за розміром, матеріалу і навіть кольором.

Звичайно ж, хочеться придбати добротну річ, щоб вона стала справжньою окрасою Нового року, і по ціні не дуже “кусалась”. Саме такі чудові штучні ялинки можна замовити в інтернет-магазині https://yalinka.in.ua/. Як не помилитися здійснюючи цю досить недешеву покупку і не залишитися обманутим з шматком пластмаси в руках?

Види штучних новорічних ялинок

Ялинки з ПВХ плівки. Такий вид ялинок є найдешевшим. Вони досить міцні і довговічні. “Хвоя” такої ялинки буде плоскою і м’якою, тому зберігати це новорічне дерево краще акуратно, інакше ви ризикуєте пом’яти “голочки”, які привести в гідний вигляд буде неможливо.

Ялинки з волосіні. Такі дерева виготовлені з волосіні різних відтінків зеленого, що створює ефект пишноти. “Хвоя” такої ялинки є велика кількість волосіні, що стирчить на всі боки. Довжина голок у ялин з волосіні зазвичай становить 3,5-6 сантиметрів.

Литі ялинки. Ці ялинки є найдорожчими, з найбільш натуральним виглядом. Литі ялинки схожі на живі, тому що кожна гілочка виливається в спеціальній формі. Голки у такої ялинки зроблені з пластика, у них тривимірна структура, як у справжніх голок, тому виглядають найбільш натурально. “Хвоя” м’яка і дуже приємна на дотик.

Найчастіше штучні ялини бувають зелених відтінків, так як вони імітують живі ялинки, проте сьогодні на ринку представлені дерева найрізноманітніших кольорів: білого, синього, блакитного, металевого. Крім того, якщо бюджет не обмежений, то можна також знайти ялинку, наприклад, з шишками, “засніженими” гілками або світлодіодним підсвічуванням - такі вироби, звичайно, обійдуться вам набагато дорожче звичайних.

Крім матеріалу і кольору важливим аспектом при виборі новорічної ялинки є висота: від маленької ялинки на тумбочку до 2,5-метрової в вітальню або двір будинку.

5 пунктів, керуючись якими, ви виберете кращу штучну ялинку

- У якісної штучної ялини відсутній специфічний запах. Якщо дерево пахне пластмасою, то брати його абсолютно точно не варто.

- Підставка в потрібній вам новорічній ялинці повинна бути міцною. Дуже важливо, щоб вона була стійкою, найкраще металевою, в іншому випадку ваша ялинка переважить і впаде.

- Гілки повинні бути одночасно міцними і пластичними. Дуже погано, якщо при огляді “хвоя” ялинки буде колотися. При цьому пам’ятайте, що самі гілки повинні бути позбавлені гострих кінців.

- Голки обов’язково повинні бути добре закріплені, якщо голочки обсипаються або деформуються - значить, це неякісний продукт і брати його не варто.

- Якщо ви любите вішати на ялинку багато куль і інших прикрас, купуйте менш пишну ялинку.

Вибирайте штучну ялинку відповідно до зауважень, і тоді ваш Новий рік - 2019, а разом з ним і наступні довгі роки, будуть яскравими і безпечними для здоров’я!