Чудові жіночі зимові парки з натуральним хутром від компанії Victoria Furs

При виборі зимового верхнього одягу сучасна леді керується кількома принципами. Річ має бути зручною і теплою, відповідною сьогоднішнім трендам моди.

Модные, комфортные, теплые парки с мехом на любой вкус предлагает компания Victoria Furs. Благодаря удобному поисковому функционалу на сайте victoriafurs.com вы сможете среди большого разнообразия быстро подобрать наиболее подходящую именно вам модель.

Шубка з натурального хутра є вишуканим, елегантним варіантом. Але для повсякденного носіння вона не підходить. Можна вибрати практичну дублянку, але популярність цих виробів зараз не дуже висока. Багатьом модницям вони встигли трохи набриднути. Дівчатам, які хочуть придбати верхній одяг, що поєднує практичність, комфортність і привабливість, потрібно звернути увагу на парки з натуральним хутром. У майбутньому сезоні це буде головний елемент міського стилю.

Комфортність цієї куртки сумнівів ні у кого не викликає. Щільний верхній шар, куліски на подолі і рукавах захищають від вітру. Підкладка з натурального хутра гарантує тепло в будь-який мороз. Під таку парку можна надіти навіть легку блузку, не турбуючись про комфорт. Хутро в цих куртках використовується не тільки для утеплення. Облямівки на капюшоні, рукавах, застібці з лисиці, песця, єнота, вовка надають моделям неймовірну чарівність. Простий практичний одяг отримує нотки шику, гламуру.

Економити на придбанні зимового одягу не варто, тим більше, якщо ви купуєте таку практичну річ, як парку. Вона прослужить не один сезон, міцність верхнього шару, якісного хутра дозволять куртці зберегти первозданну чарівність. Тому в першу чергу розгляньте дорогі, модні варіанти. Можливо, саме в них ви знайдете свою модель.

В асортименті модних зимових курток є стильні моделі з великим відкладним коміром, опушкою з довгого хутра на манжетах, вироби складного фасону. Одяг в гламурному стилі доповнюється металевим декором, в пошитті використовуються прінтовой матеріали.

Не всіх модниць влаштовує асортимент моделей, представлений в магазинах. Деякі леді воліють зробити замовлення індивідуального пошиття парки в ательє. У такого варіанту поновлення зимового гардеробу має кілька очевидних переваг. Виріб, виготовлений на замовлення:

- ідеально сидить;
- вигідно коригує силует;
- точно відповідає індивідуальним стилем;
- є унікальним.

Може здатися, що вибрати цей одяг нескладно для будь-якої фігури. Класичні прямі моделі, куртки «трохи оверсайз» не повинні щільно облягати силует. Однак будь-яка невідповідність розмірам, лініях буде помітною, зіпсує загальне враження. Особливо важливий цей нюанс для власниць пишної, нестандартної фігури. Індивідуальний пошив виконується за мірками клієнта, вибираються прийоми, що дозволяють замаскувати недоліки, зробити акцент на вигідних зонах, забезпечити силуету пропорційність.

Замовляючи виготовлення парки, можна вибрати матеріал, утеплювач, хутро, відповідний до особистих вподобань. Фасон і відтінок будуть відповідати ідеальному стилю. До нового одягу не доведеться вибирати взуття, аксесуари. Головною перевагою речі, зшитою на замовлення, є унікальність. Яким би гарним не був виріб масового виробництва, воно не може бути ексклюзивним. У парці, виготовленій персонально для вас, вам не доведеться боятися зустрічі з «двійником».