Секрети лікування настоянкою воскової молі

Народна медицина багата на оригінальні підходи до лікування найрізноманітніших захворювань. Сьогодні ми поговоримо про настоянку воскової молі. Цей народний засіб кілька десятиліть назад застосовувався для лікування хворих на туберкульоз, а також людей, які страждали від захворювань легенів і бронхів.

Але після того, як дана настоянка набула широкої популярності, її стали використовувати ще і для лікування інших захворювань.
Застосування воскової молі

Ефективний вплив на здоров’я людини в повній мірі обгрунтовано. Це підтверджується не тільки багаторічним досвідом, а й лабораторними дослідженнями.

Воскова міль використовується в лікуванні таких захворювань:

- туберкульоз;
- болю в голові;
- депресивний стан;
- проблеми з серцево-судинною системою;
- астма.

Всі перераховані захворювання є неповним переліком, адже даний препарат часто використовують спортсмени. Вони застосовують воскову міль для того, щоб відновити свій організм за досить короткий час.

Також, воскова міль дуже корисна людям, у яких виявлено безпліддя, і тим, у кого знижений імунітет. Як можна помітити, даний препарат є досить багатофункціональним засобом в боротьбі із захворюваннями нашого організму.

Але, все ж рекомендовано, перед тим як почати використовувати воскову міль, важливо проконсультуватися з лікарем.

Слід сказати, що у даного засобу практично повністю відсутні протипоказання. Єдине, що у вас може виникнути, так це індивідуальна непереносимість даного препарату. В такому випадку, лікування краще припинити. В іншому випадку таке лікування не піде на користь.

Народні рецепти лікувальних засобів на основі воскової молі

Даний народний засіб є дуже популярним серед людей. Але, незважаючи на це, воскова міль все ж не вийшла на рівень офіційної медицини. Причин тут може бути досить багато. Можливо, не було здійснено детальних досліджень, що стосуються властивостей воскової молі. А можливо комусь це і не вигідно. Причин тут може бути багато, але правда за тими людьми, яким допомогло даний засіб. Як же в домашніх умовах готувати настоянку з воскової молі?

Настоянка воскової молі готується на основі гусениці. Ця комаха виділяє достатньо неприємний запах, але в процесі виготовлення настоянки, запах потроху зникає. Отже, для виготовлення вам знадобляться молоді личинки молі. Далі, їх необхідно залити горілкою в певному співвідношенні, відповідно 1 до 10.

Таким чином, виходить, що на 10 грам личинок слід брати 100 грам горілки. Настоювати необхідно близько двох місяців, і, причому тільки в темному місці. Для того, щоб отримати настоянку воскової молі з більш потужною дією, вам необхідно взяти на той же обсяг горілки 20 грам личинок.

Якщо у вашому організмі є якісь патології, то вам необхідно змішати настоянку, в співвідношенні 1 до 4, з водою і приймати за півгодини до їжі, два рази на день. Лікування необхідно проводити в залежності від ступеня розвитку самого захворювання.

У випадку захворювання артрозом, вам необхідно робити примочки з димексида і води в пропорції 1: 3, сюди ж можна додати по краплях настоянку воскової молі. Прикладіть компрес на хворе місце і вичікуйте двадцять хвилин. Процедуру повторюйте в міру необхідності.

Замовляйте тут найвищої якості настоянку воскової молі. Також на сайті medok.kiev.ua ви дізнаєтесь про унікальні властивості, особливості застосування, показання і протипоказання даного препарату.