Аренда автомобіля в Києві: куди звернутись

Багато наших співвітчизників в силу звички, способу життя, чи професійної діяльності не уявляють свого життя без особистого транспорту. Але що робити, якщо машина в ремонті, намічається відрядження до іншого міста, чи виникла необхідність поїздки на елітному транспорті, пікнік на природі? Терміново потрібен транспорт - замовте його, і час буде грати за вашими правилами!

Саме так, один дзвінок в компанію RACE, і ви отримуєте комфортабельну машину в особисте користування або з водієм на будь-який термін за помірною вартістю.

В наш швидкісний вік використовувати для переміщень громадський транспорт незручно, власні фізичні можливості - неефективно, а таксі - накладно, однак без транспортного засобу не обійтися. Вигоди автопрокату очевидні: не потрібно проводити техогляд, витрачатися на запчастини, ремонт, діагностику. Всі необхідні документи оформляються представником фірми, а орендарю потрібно лише підписати договір. Експлуатуйте автозасіб при поїздках ділового характеру, подорожах за місто, шопінг, екскурсіях і не тільки!

Переваги аренди авто в компанії RACE

Це одна з найбільших вітчизняних компаній, що працюють на ринку послуг аренди авто. Судіть самі: офіси її знаходяться практично у всіх крупних містах. Більше того, RACE має свої представництва за кордоном, зокрема в Грузії. Така широка географія сприяла наданню дуже вигідної для клієнтів послуги “одна дорога”, завдяки якій ви можете взяти машину в одному місті, скажімо в Києві, а повернути, для прикладу в Дніпрі, і відразу ж тут https://race.net.ua/ru/arenda-avtomobilei-v-kieve.html порахувати вартість. Відразу зауважимо, ви будете приємно вражені сумою, адже цінова політика компанії досить демократична, плюс регулярні привабливі акційні пропозиції.

В арсеналі автопарку є іномарки і вітчизняні моделі. Всі вони нові або з дуже маленьким пробігом, і у відмінному технічному стані. При цьому вартість послуг порівняно невисока, якщо порівнювати переміщення в орендованій машині з рейсом на таксі, де кілометраж впливає на оплату, а автомобілі найчастіше знаходяться в досить непривабливому вигляді.

На сайті race.net.ua ви зможете підібрати відповідний для своїх цілей варіант по бюджету і комфортабельності: хетчбеки, седани, кросовери різних автомобільних брендів, причому кожна пропозиція забезпечена фотографією машини і її детальними характеристиками.

Терміни надання послуги не обмежуються, вимоги до орендаря мінімальні. Значний досвід фахівців компанії RACE і їх відповідальність у роботі, індивідуальний підхід гарантують вашу безпеку і приємні враження від обслуговування.

Неважливо, є у вас власний «залізний кінь» чи ні, киянини ви чи приїхали в місто як гість, в будь-якому випадку з RACE ви вільні у пересуванні!