Скільки коштуватиме ремонт iPhone XR

Після презентації Apple шанувальників найбільш ецікавлять два питання: скільки буде коштувати новий гаджет? І у скільки ж обійдеться ремонт Айфона?

Після презентації Apple шанувальників найбільш ецікавлять два питання: скільки буде коштувати новий гаджет? І у скільки ж обійдеться ремонт Айфона?

Рекордсменом за вартістю сервісного обслуговування в цьомуроці став 6,5-дюймовий iPhone XS Max з цінником за заміну екрану 329 доларів і комплексним ремонтом — 599 $.

Нещодавно відкрилося передзамовлення на бюджетну модель iPhone XR. Його ціна в мінімальній комплектації складає 749 $, що по суті, всього на 150 $ дорожче, ніж обійдеться повний ремонт XS Max.

Що таке "недорогий" iPhone

iPhone XR — це 6,1-дюймовий смартфон з ЖК-дисплеєм Retina HD. Ця модель пропонується в шести яскравих кольорах. Крім відсутності OLED-дисплея, тут немає подвійної камери і підтримки 3D Touch. При цьому телефон оснащений таким же, як і в S-версіях, чіпом A12 Bionic і системою ідентифікації Face ID. Фронтальна камера має ті ж характеристики:

  • 7 мегапікселів;

  • поліпшений ефект боке і контроль глибини;

  • 5 ефектів портретного освітлення та інше.

Все, що потрібно для професійного селфімейкера.

Акумулятор iPhone XR в 1,5 рази витриваліший, ніж в iPhone 8. Стильний і яскравий з великим екраном і Face ID і впізнаним "чубчиком".

Скільки буде коштувати ремонт iPhone XR

Ремонтні роботи обійдуться дешевше, ніж для S і S Maxверсій. Однак зовсім доступними їх назвати не можна.

За заміну екрану доведеться заплатити 169 доларів, за інший ремонт — 399 $. Що не так вже й дешево. Але, якщо порівняти ці цифри з вартістю тих же послуг для iPhone S і S Max, то прайс виглядає більшоптимістично. Так, заміна екрану на моделях S і S Max вартує 279 і 329 доларів, а комплексний ремонт — 549 і 599.

При цьому, якщо придбати повну гарантію AppleCare +, то розбитий екран можна замінити за 29 доларів. Інші види робіт обійдуться всього в 99 $. Однак тут є один нюанс. Apple реалізують гаджети зі стандартною гарантією, в яку входить один рік гарантійного обслуговування і 90 днів безкоштовної технічної підтримки.

Послугу AppleCare + абоAppleCare + withTheftandLoss (крадіжка і втрата) доведеться купувати за додаткову оплату. У першому випадку в перелік послуг входить:

  • 24/7 пріоритетний доступ до підтримки Apple;

  • Охоплення обладнання Apple;

  • Підтримка програмного забезпечення;

  • Служба експрес-заміни;

  • Випадковий збиток.

У гарантію AppleCare + with TheftandLoss входить додатково допомога в разі крадіжки або втрати.

Так що ремонт iPhone XR такий же бюджетний, як ціна.