Бережемо руки: що потрібно знати, вибираючи рукавички для господарських робіт

Купити господарські рукавички буде нескладно, якщо заздалегідь визначити для виконання яких видів робіт вони будуть застосовані.

При використанні подразнюючих миючих речовин і агресивних розчинів краще застосовувати рукавички гумові. Вони повністю створять умови для уникнення впливу хімічних реагентів. Гума має ряд корисних для застосування властивостей. З більшістю розчинів вона не реагує. Також вона перешкоджає проникненню речовин в середину рукавичок, що дає відмінний захист рукам. Еластичність - важлива властивість гуми, тому рукавички гумові робітники не заважають рухам. Одним з мінусів є те, що відбувається запарювання рук. Ось тому їх використання потрібно ненадовго переривати, знімаючи рукавички.

Бавовняні рукавички з латексом, які вигідно можна придбати тут мають схожість з гумовими, але більш практичні. Склад рукавичок містить латекс натуральний каучуковий, хоча частіше застосовують дешевший, синтетичний. Підкладка, що легко вбирає піт знаходиться усередині. Завдяки їй руки не підпадають під вплив вологи. Для кращої взаємодії, рукавички латексні мають опуклості на поверхні і пальцях. Ця особливість рукавичок не допускає ковзання рук. Подовжені нарукавники не дають можливості проникати волозі і різних речовин всередину. Таким чином, рукавички стають ще більш практичними. Руки в них, безсумнівно, захищені від мікроорганізмів, від роздратування шкіри тертям і різними речовинами. Рукавички господарські захисні мають ефективне застосування в побуті.

Трикотажні рукавички представлені різноманітністю різних моделей. Вони застосовуються в різноманітній діяльності, що цілком обгрунтовано і рентабельно. Рукавички господарські виготовляють з бавовняних ниток різної товщини. Зносостійкість і міцність властива моделям, що мають в складі велику кількість ниток. Щоб підвищити якість захисту і хорошу взаємодію з предметами, на рукавички наносять речовини, що покращують характеристики виробів.

Серед покриттів особливою популярністю користується полівінілхлорид, який має в своєму розпорядженні ряд корисних властивостей.

Розглянемо рукавички господарські бавовняні більш детально.

Завдяки основі з бавовни рукавички з ПВХ крапочками характеризуються легким доступом повітряного потоку до рук. В манжетах додані еластичні нитки, тому вони добре притримують рукавички на зап’ястях і забезпечують комфорт рукам при виконанні різноманітних дій. Нерівна поверхня забезпечує хорошу взаємодію з різними предметами при виконанні механічних, будівельних і сільськогосподарських робіт.

Але такі рукавички не захистять, якщо потрібно проводити більш небезпечні роботи, при яких є ризик отримання травм або при використанні різних рідин. Якщо у вас будуть рукавички з ПВХ покриттям, то ви обійдете стороною багато неприємних ситуацій. Забезпечення відмінного захоплення предметів, попередження вислизання з рук - дуже важливі характеристики для виконання робіт. Поліхлорвінілове покриття додає довговічність рукавичкам, і вони менше зношуються.

Виробництво господарських рукавичок зосереджено на виготовленні різноманітної продукції. Величезна увага приділяється не тільки кольором рукавичок і їх зовнішніми даними, але і забезпечення надійного захисту рук при їх використанні. Виберіть потрібні зразки для отримання дозволу замовлення на рукавички господарські. Оптом від виробника вам буде надано відмінний товар.