Xiaomi стала найпопулярнішим брендом на AliExpress Tmall

11 листопада платформа онлайн-торгівлі AliExpress Tmall відзначила Всесвітній фестиваль шопінгу, запропонувавши покупцям безліч акцій і розпродажів. Компанія Xiaomi приєдналася до фестивалю і порадувала своїх Mi-фанів широким вибором популярних продуктів за привабливими цінами з великими знижками.

Згідно з даними AliExpress Tmall, за результатами фестивалю розпродажів 11 листопада Xiaomi вдалося стати лідером за обсягами продажів і чистого прибутку. Крім того, Redmi 6A зайняв перше місце і став найбільш продаваним товаром в категорії смартфонів. Також Xiaomi стала лідером з продажу в таких категоріях продукції, як бездротові роутери і зовнішні акумулятори.

Томмі Лю, глава підрозділу Xiaomi Global в СНД, заявив: “Я хочу подякувати AliExpress Tmall і Mi-фанам за надану неоціненну підтримку. Базові цінності Xiaomi полягають у тому, щоб пропонувати відмінні продукти за чесними і доступними цінами, і ми залишимося вірними цим цінностям в майбутньому “.

А взагалі, яких тільки пристроїв не випускає Xiaomi! Спектр її інтересів дійсно дуже великий. Так, нещодавно китайська компанія випустила черговий незвичайний пристрій. Новинка під назвою ZMI Travel Assistant Z1 включає в себе цілий ряд гаджетів, які будуть корисні для туристів. Пристрій одночасно є телефоном, GPS-трекером, зовнішнім акумулятором і голосовим перекладачем.

За зовнішнім виглядом гаджет ZMI Travel Assistant Z1 схожий на звичайний кнопковий телефон. Але за класичним дизайном ховається набір з маси функцій. В першу чергу, ZMI Travel Assistant Z1 дійсно є телефоном з підтримкою 4G і двома слотами для SIM-карт. На телефоні встановлені різні базові додатки, що дозволяють телефонувати, писати текстові повідомлення і виходити в інтернет. Введення тексту на пристрої виконується за допомогою фізичної клавіатури.

ZMI Travel Assistant Z1 має функцію голосового перекладача, причому з підтримкою аж 17 мов. Користувачеві досить продиктувати необхідну фразу і вона тут же буде переведена на потрібний йому мову. Більш традиційний текстовий перекладач в пристрої теж передбачений. Ємність акумулятора гаджета складає значні 5 тисяч мАгод. Оскільки сам гаджет споживає незначну кількість енергії, він може використовуватися в якості зовнішнього акумулятора, а значить інші ваші гаджети не будуть відчувати дефіцит енергії. Плюс до цього, ZMI Travel Assistant Z1 має функціонал модема. З гаджета получиться роздавати інтернет по Wi-Fi для 10 пристроїв або по USB на комп’ютер або ноутбук.

Самі творці називають ZMI Travel Assistant Z1 ідеальним компаньйоном для людей, які часто подорожують. Новинка вже надійшла в продаж в Китаї за ціною приблизно 60доларів. Очікується, що найближчим часом гаджет з’явиться в продажу і на AliExpress.