БФП EPSON З СБПЧ – якісний друк за вигідними цінами

СБПЧ — спеціальний пристрій для струйного принтера, який подає чорнила у голівку, що друкує, і ємностей зовнішнього типу. Завдяки СПБЧ витрати на друк часто знижуються, що дозволяє користувачу значно зекономити.

Більше інформації ви знайдете в інтернет-магазині https://www.inksystem.biz/all-in-one-ciss/epson/. Тут ви зможете придбати СБПЧ для принтерів — систему безперервоної подачі чорнил.
Пристрій має в своєму складі декілька ємностей-донорів для чорнил, що з’єднуються шлейфом і системними картриджами, ідентичними натуральним. Оскільки СБПЧ повністю герметична, розрідження може повністю компенсуватись чорнилами, які надходять з додаткових ємностей. Використання СБПЧ дозволяє досягнути економії у 20-30 разів, якщо порівнювати з простими, звичними для всіх картриджами.


Які переваги використання систему безперервоної подачі чорнил?

Їх можна представити так:

  • Для встановлення пристрою не потрібно мати будь-яких змін в конструкції самого принтера. На все про все потрібно лише 15 хвилин.
  • Стабільно якісний друк. Він забезпечується завдяки постійному тиску, що є в голівці принтера.
  • Велика продуктивність принтера. Немає потреби на те, щоб витратити час на заміну картриджу та прочистку головки, яка друкує інформацію.
  • Вартість друку буде зменшена у 20-30 разів. Але слід врахувати те, що при друкуванні ціна на фотопапір складає велику частку ціни відбитку. Застосування СПБЧ не представляє обмежень а його ціна окупиться за 100 разів користування.
  • Підвищена безпека в процесі друку. Друкуюча головка принтера може вийти з ладу при потраплянні повітря в процесі заміни картриджів.
  • Ресурс головки, яка друкує, буде збільшено.
  • Стає можливим друк немалими обсягами без ризику будь-якої зупинки як наслідок втрати чорнил.
  • Запас чорнил різного кольору можна поповнити у відповідності до їх витрат.

Ви можете використувати будь-яке чорнило, що повністю відповідає тому чи іншому випадку. Приміром, чорнила сублімаційног типу легко використовувати для нанесення зображень на тканину, посуд.
Виробники СПБЧ і принтерів

У наш час можна вислідити тенденцію сучасних виробників робити установку СПБЧ на принтери більш складною. Компанії-виробники вважають, що їм не вигідно випускати такі моделі, котрі не потребують швидкої заміни фарби. Таким чином, зробимо висновки про те, що багатофункціональний пристрій (БФП) вдала покупка.