Сорбекс - найефективніший препарат проти харчових отруєнь, і не тільки

Олів'є, холодець, торт, знову олів'є... Напередодні Нового року навіть найсуворіші адепти правильного харчування можуть дати слабину і "пуститися у всі тяжкі гріхи". А з огляду на той факт, що до застілля ми звикли готуватися з королівським розмахом, закуски і салати можуть стояти в холодильнику не один день. Тож не дивно, що харчове отруєння - в числі найпоширеніших наслідків святкування.

Як цього уникнути і що робити, якщо торішнє олів’є все ж дало про себе знати? Якщо ви впевнені, що всі продукти на святковому столі свіжі, основною рекомендацією буде не переїдати. А ось якщо застілля проходить в гостях або ресторані, і ви не знаєте, ким, коли і з чого були приготовлені страви - будьте обережні. Особливо по відношенню до м’яса і риби, салатів з майонезом, грибам.

Якщо ви все ж з’їли щось підозріле, відразу прийміть кращий сорбент на сьогоднішній день - Сорбекс. Завдяки вдосконаленій формулі активованого вугілля, ефективність цього препарату значно вища, ніж у аналогів.  Це досягається у значній мірі завдяки незвичайні формі гранул активної речовини, що нагадує губку з великою кількістю пор. Саме вони діють, неначе пастки, куди потрапляють небезпечні для організму токсини.

Зібрані разом в одній капсулі Сорбекс, гранули утворюють активну сорбційну поверхню, площа якої в 4 рази більша, ніж у так званих «білих» сорбентів. За цю властивість Центр незалежних споживчих експертиз визнав Сорбекс одним з кращих сорбентів. Ще одна його перевага полягає в універсальній дії, адже ми не завжди точно знаємо, чим саме отруїлися. А вдосконалена форма випуску забезпечує зручність, точність дозування, захист слизової шлунково-кишкового тракту від механічного роздратування і безпосередню доставку діючої речовини до «точки прикладання».

Взагалі, застосовується Сорбекс в наступних випадках:

- при харчових отруєннях, порушеннях дієти, зловживанні алкоголем
- в комплексі з раціонами дієтичного харчування, що застосовується у випадках поганої екології, перевантаженні організму отруйними речовинами, лікарськими препаратами,  тощо
- для подолання алергічних реакцій і забезпечення оптимального функціонування печінки і нирок.

Щодо способу застосування, то в залежності від ступеня інтоксикації вживається по 1-3 капсули за або через годину-півтори після їжі. Тривалість прймання препарату 3-15 днів.

Таким чином Сорбекс можна застосовувати тільки при будь-яких інтоксикаціях, отруєннях, алергічних реакціях. «Очистити» печінку, а існують такі поширені оманливі думки про цей препарат, Сорбекс не може. Він просто «прийме удар на себе», пов’язуючи токсини та інші шкідливі речовини, що потрапили в організм, звільняючи печінку зараз від цього «обов’язку».

Сорбекс не може поліпшити травлення. Він не належить до засобів, що поліпшує моторику, так само як не відноситься до ферментів, відповідальним за травлення. Максимум, що він може як сорбент - зменшити кислотність, поглинувши надлишок кислоти, а також адсорбувати надлишок газів, що викликають такі неприємні явища, як здуття, метеоризм, печія.